Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar izmirde tvs apache kullanıcısı arkadaşlarla tanışmak isterim yollarda pek sık olmasada görüyorum ancak kaç kişiyiz merakta etmiyor değilim bu topic altında toplanırsak faydalı olabileceğini düşünüyorum saygılarımla.
özellikle izmir ve tvs ile alakalı oldugu için buraya yazacağım, malum servisi dışında gösterebileceğimiz bir yer var mı? işi bilen, yoksa elimiz mahkum oraya mı gideceğiz.
izmirde pek göremiyorum ama tvs kullanıcısı. toplamda 2 tane gördüm, o ikiside aynı motor olabilir emin değilim. alsancakta yurtiçi kargonun orada duruyor genelde. en çok gördüğüm motor ybr ve cbf150, kuryelerde tabi onlarda.
izmirde pek göremiyorum ama tvs kullanıcısı. toplamda 2 tane gördüm, o ikiside aynı motor olabilir emin değilim. alsancakta yurtiçi kargonun orada duruyor genelde. en çok gördüğüm motor ybr ve cbf150, kuryelerde tabi onlarda.
pek görmek mümkün değil bende bornovada bi benim motoru görüyorum başka da yok çok güzel bi his ama sadece sende olan bi makina çok soru soruyorlar ama nasıl bu kaç yapıyo vs..vs..
selam izmirde, mobil 4t yağ bulamayanlar için söyleyeyim. ne carrefourda ne kipada ne de benzincilerde var, tek bulabildiğim 3. oto sanayi 'de hemen giriş de bayileri varmış.
s.a ben ybr mi yeni sattım apache düşünüyorum 2011 ya da 2012 ama servisi nerede yedek parça sorunu oluyor mu? yetliki satıcı nerede? ayrıca motoru denemedim yardımcı olabilecek var mı buluşup konuşsak incelesem?