[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sanada günaydın çayağacım benim.....:p

Gooodmoooorrrrniiinnnggg.......:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Goodnigth arkadaşlar....:p

Allaaam yarabbim bide bu moda çıktı........:queen:

Eeee abi imam ossurursa cemaat sıçar demiş atalarımız.Sen bir ingilizce kelime söylesin başkası tamamen ingilizce yazmaya başlar :p Ya bu arada kimse yok ortalıkta :farao:

arkadaslar yarin beni kim artci olarak alabilir? hatay noktadayim... gezi topic inde cep no var... odemeli yapmayiniz:)

kardeşim hoşgeldin. nasıl keyifler??

hoşgeldin
tekrar geçmiş olsun....

tolga hoşgeldinnn...:cat:

Hoşgeldin yaa.. Nasılsın iyimisin ?
Çok çok geçmiş olsun.
Aman diyim dikkatli ol bir dahakine,bizi üzme...

Kusura bakma numaran yoktu arayamadım.Ziyaretine geleyim dedim ama Alper abiler sağolsun durumunla ilgili bilgilendirme yaptılar sürekli.

tolga tekrar geçmiş olsun, :rendeer:

GEÇMİŞ OLSUN DOSTUM.EN YAKIN DÜREDE GÖRÜŞMEK ÜZERE.

herkese teşekkür ederim arkadaşlar bu kısa sürede güzel dostluğunuz için:rendeer:en kısa sürede tekrar toplantılara gelmeye çalışacağım ama malesef motorla olmayacak:pr: artçı olmak da keyiflidir iki teker üstünde olduktan sonra:queen:

sercanım ekibi gördün bugün istersen kaşınma :mrgreen:yanlışlıkla ağzından sihirli kelimeyi (mangal) kaçırırsın valla ocağın söner :cyclopsan izmiri terk eder SİMİ ye kaçarsın :queen:

sercan ben seninle takılmam sen çok haşarı bi arkadaşsın benide ayartmaya çalışma lütfen:p

*not:bi dahaki sefere böyle şeyleri özelden yaz bilgisayarı tamirden geldi okuyo artık:p

anladın sen:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sercan ben seninle takılmam sen çok haşarı bi arkadaşsın benide ayartmaya çalışma lütfen:p

*not:bi dahaki sefere böyle şeyleri özelden yaz bilgisayarı tamirden geldi okuyo artık:p

Zaten yakın takiptesin... Bilmem anlatabildimmi?....:queen::queen::queen:

artçısından korkmayan TAŞ OLUR TAŞ :queen:ve özeline güvenme bazı arkadaşlar mangal rüşveti karşılığında okuyabilir :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
artçısından korkmayan TAŞ OLUR TAŞ :queen:ve özeline güvenme bazı arkadaşlar mangal rüşveti karşılığında okuyabilir :p

Öğrenecek abisi..... Tecrübe ister bazı şeyler....:p:p:p

Heeey hepiniz serildiniz yataklara...İyiki 100 km yaptınız ha......:pr::pr::pr: Saat daha 2.Kimse yok ortada.......:bounce::bounce::bounce:

ben gece 3 gibi girebildim evime. neyse hadi herkese iyi haftalar hayırlı işler

İZMİR MT ye uzun zamandır girmiyormuşum ha onu farkettim.Dün ben de 23:30 da yattım ama bünye nasıl bi bünyeyse uykum vaaaaar ulaaayyyynn

ben yataktan sürünerek çıktım resmen. uykulu uykulu derse girdim kimbilir ne anlatım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar