- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
tim olan alperi hatırladım (motoruna kedi çıkmayan elemandın dimi) da tunay olan alperi galiba hatırlıyorum bi yerlerden
![]()
Senle görüşmüşmüydük biz..... :silent::silent::silent:
tim olan alperi hatırladım (motoruna kedi çıkmayan elemandın dimi) da tunay olan alperi galiba hatırlıyorum bi yerlerden
![]()
Senle görüşmüşmüydük biz..... :silent::silent::silent:
tüm arkadaşlara hayırlı akşamlar
-slm
-ii
-30 m 35![]()
-slm
-nbr
-asl pls
:queen::queen::queen:
=)))))))) tamda yemek yiyodum bogazımda kalıcaktı lokmaaa :queen::queen: allah iiliğini versin pınar
Mustafa abi 30 m 35 noluyo bi anda 5 yaş atladın![]()
-slm
-ii, u?
-30 m 35![]()
Ben niye kovalıyorum abi :queen: :queen:
Hem birini kovalayacak olsam karmacoma yı neden kovalayım,seni kovalarım tenhada kıstırırım yine karma yı kovalamam,yaşı sakat neme lazım :queen::queen:
Bu arada doğru bilgiyi geçmen iyi olmuş.Karma sana yalanı hiç yakıştıramadım efesle kınıyorum :farao:
-slm
-ii, u?
-30 m 35![]()
Vallaa bu cevabı Tuncer verseydi 35 in immir plakası olduğu aklıma gelmez, boyunu yazmış diye düşünürdüm.. Yarım metre boyu var garibimin :mrgreen:
15 cm de bende olsun dedim bozma şimdi çocuğu :mrgreen:1 mt = 70 cm mi, :queen::queen:![]()
Pınarcım,boylarımız aynıydı diye hatırlıyorum ben(ciddiyim) :silent: Senle değilsek bile Gökhan la aynıyızdır.Sen şimdi çocuğa cetvel mi demek istiyorsun ?
Ben o mesajı karmacoma değilde sen yazmış olsan milimetre cinsinden senin beyinin sanardım :mrgreen: Sen boy sandıysan yine iyi..
Uzun boylu arkadaşa el sallayalım hadi :mrgreen:
![]()