iyi aydınlatmak için tavsiye arıyorum

Sis farı takmak istemiyorsan tek seçenek olarak xenon öneririm öyle 35 watt yerine 55 watt veya 100 wattlık ampuller kullanma hem tesisatına zarar verirsin hemde ampul yuvasını oluşabilecek fazla ısıdan dolayı yakabilirsin motosikletler için tekli xenon kitlerden var aydınlatması normal ampullere göre %30 daha fazladır ve ampul ömürleride daha fazla dayanır tavsiyem xenon kiti kendin monte etme zira risklidir ilk çalışma anında 65.000 volt gibi bir değere çıkar sonra 85 volt civarına düşer marka olarak mtec veya mfk önerebilirm özelden mesaj atarsan xenon konusunda yardımcı olabilirim...

ilginize çok teşekkür ederim
yarın xenonlarım gelyo mtec marka h4 uzun kısa ama motaj konusunda teredütlerim var sanoıyorum samura serviste ustayla beaber takıcaz umarım sorun çözülür insan bir şey göremeyince sürüş bir süre sonra ızdırap oluyo :)

bu soylenenler ampul yuvası uydugu sürece bütün motorlar için geçerlidir... Yanı bi ampulu sizin motorun ampul yuvasına otutturabilirseniz sorun yok. Eğer oturmaz ise O zaman ampul yuvasını farklı bi tiple değiştirmek zorundasınız...

hım çok sağol abi çok teşekkür ederim yanlız bir sorum daha olacak bu güçlü ampulleri takarsak örneğin xenon vb.akü filan bitirmez dimi sorun yaratmaz dimi?

arkadaşlar sonunda aydınlandım mteck h4 xenon kit aldım montajı kendin yapma dediler ben yinede yaptım
şu an herşey aydınlık :) tavsiye ederim pahalı ama işe yarıyor

Son düzenleme:
kaç para abi kaç para bende alayım o zman ondan çünkü benimde ampul yanık almışken iyi birşey alayım motor bu abi önemli iyi aydınlatması lazım

kit 330-350 ytl dostum kendin takarsan maliyeti bu ama bence değer

offf abi ne yapdın ya hehe:):) 300 ytl mi hahahahaha şaka yapıyorsun abi ya ciddi olamazsın hehe

MTEC MOTORSİKLET KISA XENON FAR AYDINLATMA SİSTEMİ 011731

Saka yapmıyo fıyat o cıvarlarda ama hepsiburada.com da 296ytl kargo ıle 305 falan de sen ona bıraz pahalıya almıs anlıcan.

MTEC xenon konusunda dünyada bir ilke imza atarak MOTORSİKLETLER için 1,5 mt uzunluğunda yüksek gerilim kablosu olan özel motorsiklet setlerini üretmiştir.
Bu modelde tek ampül ve tek beyin bulunmaktadır.
H1
H4
H7
Modellerinden motorunuza uygun modeli servisinizden öğrenip ona göre sipariş vermenizi tavsiye ederiz.
6000 ve 8000 K seçeneklerinde istemiş olduğunuz renk ile ilgili olarak size dönüş yapılacaktır

buda lınkı
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=253701&productid=otm011731

xenon'un hayırlı olsun görüşünü ve görünürlüğünü oldukça artıracaktır bu arada xenon beynini sudan etkilenmeyecek bi yere monte etmende fayda imtec marka olarak çok iyi fakat suyla ilgili problemleri var

valla selenın altına monte ettim alet kutusu vardı onu iptal etmek zorunda kaldım ama bu güne kadar orayı ıslak görmedim umarım sorun yaşamam
teşekkürler:)

hayırlı olsun baaklım bende halojen ampulu 20 25 ytl ye halletmiştim ama değdi diyosan güle güle kullan...

arkadaslar bende 150cc lik bi scooter var far lardan sikayetciyim nasıl daha ii aydınlatma yapabilirim

ne gibi şikayetiniz varki ? yanık filanmı yoksa göstermeme sorunumu var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar