ITV4 Yavaş Çekim Isle of Man TT Görüntüleri – II

Dünyanın en çok ilgi çeken motorsporları organizasyonlarından biri olan TT yarışları Man adasında yapılmıştı, ITV4 tarafından bu sene yayınlanan yarış görüntüleri saniyede 660 kare kayıt yapabilen 2 adet £250,000 değerinde kamera ile zenginleştirildi. Hareket halindeki motosikletlerin mükemmel Man Adası yollarında sergilediği her hareketi yavaş çekim kaydeden bu kameraların görüntüleri oldukça keyif verici.

İlk yayınlanan video:

[YT]cRpHJlaG_-U&feature[/YT]

Kayıtları yayınlanan yeni videoyu izlemek için tıklayınız:

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• 279353.jpg
    279353.jpg
    7.6 KB · Görüntüleme: 6,946
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Link açılmıyo.

Sitede sorun var sanırım. Videoları buraya aldım.Tekrar deneyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok sorun bendeymiş."An error accuired....." gibisinden yazı çıkıyo.Normalde youtube açıyo ama hiç bir videoyu açmıyo.Host dosyasına satır eklemiştim.Acaba daha fazla bişeyler mi yapmak gerekiyo.

süper olmuş çok faydalı yarışanlar kendi hatalarını kendilerini aneliz edebilir paylaşım için teşekkürler..

Biliyorum her ekledigim ttman videosunda aynı şeyleri söylüyorum ama gerçekten Isle Of TT Man saygı duyulması gereken bir yarış.Pilotlar şehir içi diyebilecegimiz yol şartlarda motosikletlerin ve kendi limitlerini sonuna kadar kullanarak lider olmayı hedefliyorlar. Yeri geliyor 200km+ hızda lastiklerin yer ile teması kesiliyor yeri geliyor 200km+ hız ile sonunu göremedikleri virajlara giriyorlar.Gerçekten çok büyük yetenek ve konsantrasyon isteyen bir spor.:cat:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biliyorum her ekledigim ttman videosunda aynı şeyleri söylüyorum ama gerçekten Isle Of TT Man saygı duyulması gereken bir yarış.Pilotlar şehir içi diyebilecegimiz yol şartlarda motosikletlerin ve kendi limitlerini sonuna kadar kullanarak lider olmayı hedefliyorlar. Yeri geliyor 200km+ hızda lastiklerin yer ile teması kesiliyor yeri geliyor 200km+ hız ile sonunu göremedikleri virajlara giriyorlar.Gerçekten çok büyük yetenek ve konsantrasyon isteyen bir spor.:cat:

Kesinlikle katılıyorum.Yıllardır takip ederim.Bence yapılan en güzel motosiklet yarışı.Sonuncunun tamamını netten bulabildim.Süper :cat:paylaşım için tşk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar