itiraf bölümü

SmirnouF ; lem , Rus ruleti oynamayı biliyon mu? :p

Ben daha önce hiç rus ruleti oynamadım... :mrgreen:

Alın size itiraf... :mrgreen::queen:

oynasam oynasam ancak su tabancası ile oynarım.birde sadece yazın olcak.mazallah kışın üşütüp nezle olursam ne olur.annem kızar :p:p:p
bizim bi geyik itiraf silinmiş.allahtanda silinmiş yoksa bi geyik uğruna rezil olcaktık:pr::pr:.okuyanlarda sussun lütfen.:)

hayatımda kasktan başka koruma takmadım :p

zuhauhzaaa,muhauhauhaa,ohaaaaaaaaaaa,çüşşşşşşşşşşşş :farao::farao::farao:
napıon oğlum sen manyakmısın.sonra pok yoluan gitti demesinler.yollar kaygan düşer uff olursun.sen dinle abini,tak kaskını,her zaman her yerde :cat::cat::cat:

Son düzenleme:
İtiraf ediyorum Kardeşim dikine gitmeye devam ederse çok kötü şeyler olucak :pr:
Elimden kaza çıkacak yaw:pale:

bir itirafta ben edeyim.forrap abi kızmasın,edebli bi itiraf.
öss'ye hazırlanırken annem hep başkalarını örnek gösterirdi.o günde 5 saat çalışıyo,bu günde 6 saat falan.kafamın etini yiyodu.bende kurtulmak için kapanırdım odaya,alırdım test kitabımı,içine ele geçirebildiğim bi dergi koyardım ve başlardım okumaya.annemim ayak sesni gelince hemen ileri sayfalara atlayarak soru çözmeye dewam ederdim.gidince yine dergiye bakmaya dewam.annemde afrein evladım derdi övünerek :)
bu halde bile 2003 YDS sınawından 85.25 net çıkarmıştım

ismail abı senle bızım ruh durumlarımız aynı yavv ben de butun cıktıgım kızları aldattım....:p alın sıze en kral ıtıraf bızımkıler gece benı uyuyo bılıyorken ben forumda sıze cvp yetıstırıyodum ( gercektır ):queen:

bi itiraftada ben bulunayım bari.

en son çıktığım kızın yemekleri iğrenç olmasına rağmen çok beyenerek yiyomuş gibi yapıyodum ama yanından ayrılıp evime gittiğim zaman günün geri kalan kısmını rahatsız bir biçimde geçiriyodum.

ismail abı senle bızım ruh durumlarımız aynı yavv ben de butun cıktıgım kızları aldattım....:p alın sıze en kral ıtıraf bızımkıler gece benı uyuyo bılıyorken ben forumda sıze cvp yetıstırıyodum ( gercektır ):queen:

bana benzemede kime benzersen benzee hatta gitt george buşa benze ama ben yanlış örneğim dostummm:p

İtiraf etmeliyim ki ben bir Egoistim.:mrgreen:
Konu motosiklet ve avcılık olunca kendime engel olamıyorum evimin ve çocuklarımın ihtiyaçları ikinci planda kalıyor.:pale:
Bazen de içki konusunda böyle olabiliyor.:p
Bu duruma üzülmüyor değilim ama ne yapayım engel olamıyorum işte.Egoistim ya Allah canımı almasın emi:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
varan 1 : edip akbayramı küçükken Edi Pakpayram zanneder anne bu adam Türk değilmi die sorardım:mrgreen:

Varan 2. eski kız arkadaşımı 9 aylık ilişkimiz boyunca 16kızla sürekli aldatmış ama benden ayrılmasın die 6 kız demiştim ama benden yinede ayrılmıştı:queen:

varan 3: her türlü korumayı kullanıırım :)

varan 4: lisede fizik hocasını kalabalıkta taciz etmişlerdi faili bulunamamıştı o bendim :wiinkk: (taksim ticaret mesl lisesisi.. kadının adınıı unuttum)

ben herhangi bir işle uğraşırken , bu yazı yazmak ödev yapmak kısaca el işleri olabilir birinin bana baktığını hissedersem ellerim titremeye başlıyor ve içimden bana bakana küfür etmeye başlıyorum. buna motor sürmekte dahil

İtiraf ediyorum:İş yerindeki tüm bilgisayarlara keylogger yükledim ve tüm elemanlarımın yazdıklarını gizli gizli okuyorum.

her hafta başı rejime başlar öğle yemeğinde bozarım...

bu hafta ilk defa iddaa oynadım .. (kazandığım halde kimsye oynamasını önermiyorum)

bi itirafta benden

motoru 150'lik yaparken babama yalan söledim motor düzensiz calısıyor dedim

aldatmayanımıs yok aramısda 2. ortak yanımız motorlardan sora :queen:

itiraf ediyorum bu sitedeki bazı kişilere laf anlatmak deveye hedek atlatmaktan daha zor....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar