Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş hayırlı uğurlu olsun gerçekten motorun çok güzel kazasız belasız binmeni dilerim.Ayrıca Allah herkesin gönlüne göre versin demen çok güzel bu laf bile senin karakterini alçak gönüllü olduğunu gösteriyor.
Hayırlı olsun motorun. kazasız belasız kullan. Dragstar 650 sport onu aladım ama kaç model onu anlayamadım. (rengi güzel) . Bence arkadki heybeyi derhal çıkart. bir de daha güzel bir ayna tak...
[/img]http://www.freewebtown.com/badboycuk/CAP1.JPG
Güzel dilekleriniz için hepinize içtenlikle teşekkür ediyorum doğru modeli ve kaça aldığımı yazmayı unuttum 98 model 25.000 km de 8.500 tan kapı açtı 7.500 aldım motoru (aldığım kişi arkadaşım) ewt yan çantalar eskimiş onları değiştiricem.Allah herkeze kalbindekini nasip etsin inşallah.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Baba güzel makina ,ağız tadıyla binmek nasıp etsin sana yaratan cuma akşamları alt kemancıda sahne alıyoruz , 80 haard rock ve rock n roll calıyoruz ve bütün motorcuları aramızda görmek istiyorum.
hayırlı olsun KerwaN kardeşim. Allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin.
Herkesin de dediği gibi motorun şık duruyo artık darısı başımıza demek istiyorum...
enfes...cruiser olayı budur...
kıskanmamak elde değil r: Resmi kaydettim defalarca baktım..Bakmaya doyamıo insan walla..Rengi,Camı..koruma demiri bile harika durmuş..kostümde süper..
güle güle kullanın...