işte nihayet yeni motorumu aldım..

hayırlı ugurlu olsun, bosver sen takma hız olayına bende takıodum bı aralar motor 90 dan yukarı cıkmıo dıe aslında 90 standart hızıymıs ne gerek var zorlamaya ruzgarı ıcıne ceke ceke gezmek en guzelı bence kazasız belasız surusler dılerım...

Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
O Motosikleti yaklaşık 1000km fazla sıkıştırmaz, 300km sonra ara sıra gaz açar 70-80 ve üzerine çıkarsan (kısa süreli tabi) 100km/S üstüne rahatlıkla çıkacağını göreceksin amaaaaa dikkatli ol çünkü frenler Kampana türü olduğundan durma mesafesi nispeten uzun olur, Ön frenin dozajı pek iyi değildir zira tel lastikmiş gibi uzama hissi verir kullanıcıya:bounce: uzun süre test ettiğim motosikletlerden birisi olduğundan huyunu suyunu çok iyi bilirim.
Bir süre sonra Jant tellerini kontrol ettir...akord gerekebilir.

motorun yeni oldugu için fazla hız yapmaz 500 km geç sonrada yagını degiştir ondna sonra dene bak motor kaç yapar 125 cc en helalinden bi 100 var kasksız kullanma

daha şimdiden zorlamaya devam edersen 80km yi de zor görürsün söylemiş olayım. ..
rodaj dönemindesin 1000km zorlama 50-60km yavas yavas yol al zor bişey ama bu motorun ömrü için çok önemli . .

hayırlı olsun güle güle kullan ama arkadaşların tavsiyelerine uy bence rodaj çok önemli önemli olan bi hususu da ben hatırlatıyım en kısa zamanda bi motor montu , dizlik veya pantolon al kendine kaza geliyorum demez allah korusun

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
güzel motor
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar