İşte bunlar da hatun motorcular / Ayşe Şule Bilgiç

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu birde konunun şu boyutu yok mu ?
bayanlar bas bas bağırmıyorlar mı erkekler biniyor biz de biniyoruz diye ,
sonra neden yaptıkları möhim imiş gibi ahanda biz motora biniyoruz diye büyütüyorlar.. madem ki aynı işi aynı şekilde yaptığınızı düşünüyorsunuz neden bu kadar büyütüyorsunuz ..

biraz maço tavır oldu ama kusura bakmayınız .. bayan sürücülerimize karşı da değiliz tüm içtenliğimiz ile destekliyoruz bu arada

Motosikleti
Forza250-cygnusL
wayy sitenin gediklilerinden dishy de röportaj yapmıs.Bu ablamıs baya bi ünlenecek desenize.:p

Ablaaaa!! imza günü nerde olacak:queen:

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Ünlenirse buraya da uğramaz artık..... Genelde öyle oluyo...Diziler gazete falan...Boş vakitlerinide bizimle mi öldürsün kız.....Amma çok şey istiyonuz...

sonra neden yaptıkları möhim imiş gibi ahanda biz motora biniyoruz diye büyütüyorlar.. madem ki aynı işi aynı şekilde yaptığınızı düşünüyorsunuz neden bu kadar büyütüyorsunuz ..

İşte bu da tüm asfaltlara logar olsun :p :cherry:

biraz maço tavır oldu ama kusura bakmayınız .. bayan sürücülerimize karşı da değiliz tüm içtenliğimiz ile destekliyoruz bu arada

Puhauahuahu muhteşemsiniz :mrgreen: :mrgreen:

Uğraşmayın benimle ya, başka işiniz yok mu sizin :queen: :queen:

senin içtenlikle kutluyorum dishy , azmin zaferi'ne en iyi örnek sensin.şansın bol olsun

senin içtenlikle kutluyorum dishy , azmin zaferi'ne en iyi örnek sensin.şansın bol olsun

Ay canım benimmmmmm, bitanem çok sevindim yazmana ya :) :rendeer:
Sağol, çok sağol :wiinkk: Arkamda bana inanan bir sürü samimi dostlarım var, hepinizi seviyorum. motorize07 ye sevgiler :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

Ay canım benimmmmmm, bitanem çok sevindim yazmana ya :) :rendeer:
Sağol, çok sağol :wiinkk: Arkamda bana inanan bir sürü samimi dostlarım var, hepinizi seviyorum. motorize07 ye sevgiler :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

hepsi bu kadar değil tabi , bu inancınla ve ileriye dönük edineceğin tecrübelerinle , motosiklet hakkında daha fazla ve farklı felsefeler yapacağın inancındayım.Aman n'olur azmin eksilmesin.Antalyalı bayan motosikletcilerin en temel öncüsü oldun bana göre ve yolun çok acık

derin sevgilerimle

güzel bi haber :) sevindim adınıza :) eminim bu haberden sonra bayan sürücülerde artacaktır :queen:

BU arkdaşlar womenriderstandı motorize bayanların cogalmaları dilegi ile dünya kadınlar gününüz mubarek olsun bayanlar:)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

procum çok teşekkür ederim desteğin için , gazetelerde yeralmasakta çift duble yollarımızda logar olmak gurur verecek..

onlar kadınlarımız onlar eşlerimiz onllaaarrrr :p

mt de düğün olursa da köyümde düğün var köyümde şenlik varı söyleyeceğim

Eyvah bu haberi "banane ben de kullanacam işte!" diye tutturan eşim görmesin.:queen:
Şaka bir yana umarım daha çok bayan görürüz yollarda ve böylece biz de erkekler olarak onlar sayesinde motorcu imajımızı daha da düzeltiriz.
Aceba kadınlar motosikleti otomobilden daha mı iyi kullanıyorlar. Çünkü motorla giderken önümde bir otomobilli hatun görürsem genelde tehlike hissediyorum ve örümcek hislerim davul çalıyor da:cherry::queen:

bayanlara alkış:cherry: bizde haber olurmuyuzki birgün acaba?biraz şans olsa anam kız doğururmuş beni:p

dishy.....artik meshurds oldun tanimazsin bizi..:p :p :p saka bi yana sevindim valla...bi TA hayrani olarak..:)hayirli olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar