istanbuldan bursaya direk karayoluyla nasıl gidilir

slm arkadaşlar
ben istanbuldan bursaya gitmek istiyorum ama bu feribotla gecicektim aradım ama yer kalmamış yarın için .
bende bursaya karayoluyla gitmeye karar werdim nasıl giderim bana yardım edicek birisi warsa çok güsel olur:salut:

hiç yardım edebilecek kimse yokmu?

Son düzenleme:
arkadaşım bayramoğluna kadar gidip eskihisar topçular arabalı vapuruna binebilirsin motor ücreti 5 ytl.feribotlarda kalkış saati yok dolduğu zaman kalkıyor ve 24 saat çalışıyor,oradan yalova gemlik güzergahını takip edersin.vapurdan indikden sonra takriben 120 km civarı yolun var:cat:

babaçi ye katılıyorum motor için sıraya girmenede gerek yok yayalar bölümünden girip en öne gidiyorsun. hayırlı yolculuklar..

Pendik - Yalova'da var orasıda gayet güzel çalışıyor ve feribotlar yeni.Ama yok ben sadece karayolunu kullanayım diyosan izmit,gölcük,karamürsel,yalova ,bursa yapabilirsin.

Son düzenleme:
Kardeşim gebze eskihisar iskelesine gidip ordan arabalı Feribotla gecebilirsin.. ama direkt kara yoLu diyosan ; İstanbuL ; izmit ; ordan yalowa sapağından yalowa merkeze girerken kavsaktan soLu takip ederek bursa ya ulaşabilirsain :)

İkinci köprü ---> Gişeler ---> Otoyolda Bursa-Yalova sapağı ---> Gölcük ---> Yalova ---> Orhangazi ---> Gemlik ---> Bursa .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
feribotla gidemeyceksen eskihisar topcular vapurunada binme bence körfez yolu çok küzel ve kıyı şeridi geze geze gidersin ben geçenlerde öyle yaptım dönüştede feribotla geri geldim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar