İstanbul-Yalova-Bursa-Balıkesir-Edremit-Ören-Akçay-Altunoluk-Biga-Bandırma gezisi

Geçtiğimiz heryeri gezdiğimizden gezi 10 gün sürdü :mrgreen: tabi yağmurdan (Erkan yağmurda motor kullanmaktan nefret ediyor) Bursada 4 gün tutsak kalmamızında bunda etkisi oldu neyse işte fotolar

Başlarken

İstanbul'dan çıkıyoruz

Yalova Termal yolu gerçekten çok güzel

Yalova şelaleye giderken manzara muhteşemdi

Şelalede alabalık keyfi başka oluyormuş

Ve Bursadayız

Bursa manzaraları

Uludağa çıkarken

Uludağda mangal keyfi

Dönüşte kameramıza yakalanan sevimli kablumbağa

(Öğrenci evi :) ) misafir olduğumuz Mürsel ve diğer arkadaşlarla yemek yerken

Evet bunda sonra Ören'den Bigaya giderken fotoğraf makinesi yere düştü makineye bişey olmadı ama hafıza kartı yerinden uçmuş uzun arama çalışmalarına rağmen bulamadık. malesef resimlerin bir çoğu kayboldu

Yollar herzaman haritada gözüktüğü gibi olmayabiliyor. Bigaya giderken

Biganın Kara Biga denilen semtinde sahilde arkadaşımız Yasin ile çay içerken

Bandırma - Yenikapı İDO 2 saat rötarla (Erkan bu noktadan sonra Örende ki evine geri döndü)

Ve İstanbuldayım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oralara bende gelecem

Valla kıskandırdınız beni bu son gelidonya gezimden sonra cılkı çıkan motorum eğer adam akıllı olursa orala harbi gelecem :cat:
Bu arada hafıza kartı için üzüldüm yaaaa:rendeer:

Bin km boyunca bana hiç problem çıkarmayan motoruma minnettarım:cat:

yaa kart bişey değilde ben asıl fotolara üzülüyorum

Kutlarım ne güzel gezmişsiniz Allah tekerinizi düz bastırsın birde çantalar çok güzel olmuş bunun hakkında bilgi verirmisin yanlış anlaşılmaz umarım aylardır şu motora bir çanta bulamadım...........

cok guzel bir gezi yapmısınız selale cok hosuma gitti ... Pravooo ...

İceto çantaları sirkeciden aldık 145 YTL ancak başka kalmamıştı aldığımız yerin ismini hatırlamıyorum ama bu hafta sonu gidicem sana bilgi veririm özelden

Raptor_SS' Alıntı:
İceto çantaları sirkeciden aldık 145 YTL ancak başka kalmamıştı aldığımız yerin ismini hatırlamıyorum ama bu hafta sonu gidicem sana bilgi veririm özelden

Çok iyi olur sirkeciyi alt üst ettik geçen ay bulamadık yardımcı olursan sevinirim msj.nı bekliyorum ilgin için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar