İstanbul içi grup

Merhaba arkadaşlar ben istanbulda yaşıyorum, 19 yaşındayım ve bir senedir motosiklet kullanıyorum. yakın zamanda bir ege akdeniz turu yaptım ve iskenderun'dan yeni döndüm. Fakat sürüşlerimi yolda tanıştığım motorcu arkadaşlar hariç genelde yalnız yapıyorum. Siz de biliyorsunuz ki iki kişi de olsa toplu sürüşün verdiği zevk kat kat fazla. İstanbulda hiç motorcu çevrem yok. Bu sebeple diyorum ki numarasını atan arkadaşlar olursa bir whatsapp grubu kuralım, zaman zaman müsait olan arkadaşlarla biraz yol yapalım, sohbet edelim. Onun haricinde varolan gruplara da çağırabilirsiniz.

Selam mt25 grubuna baktinmi ben istanbulda hep pespese gezen mt 25 ler falan goruyorum . Baktin oda olmuyor arada sitenin bulusmalari okuyir onlara katilabilirsin . Unutma her motoaiklet surenle grup surusu yapilmaz.

Sitenin buluşmaları seyrek oluyor, mt25 grubu da ölü gibi. Haklısınız fakat bir yerden başlamak lazım.

Ne adamlar gördüm altında motor yok, ne motorlar gördüm üstünde adam yok... Kafa dengin olsun 1 kişi olsun 2 kişi olsun. Nerde çokluk orda b.kluk.

Benden sana tavsiye...

Hız limitimiz max 100 olmakla beraber bir whatsapp grubumuz var hafta sonları il dışına seyahat yapıyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar