istanbul - antalya en rahat ve kısa nasıl giderim

Antalyanın neresine gideceğinize bağlı bir yol seçimi yapmak lazım.

Kaş kalkan taraflarına gidecekseniz en güzeli bursa üzerinden izmir-aydın-muğla (hatta ordan bi marmarise girer çıkarsın :) ) fethiye-saklıkent-patara-kalkan-kaş :) allah bee
hatta antalya merkeze gidecek olsan bile bence yolu biraz uzat bu yolu takip et acayip keyifli olur.

Iyi yolculuklar.

(he fotoda çek özledik oraları)

Valla 9 günlük tatilim var. Antalyanın sahil şeridi bile yetmeyebilir detaylara girersem. Tarihi kalıntılar ve kalelerde, yani müze ve ören yerleride ilgi alanımda.. Ayrıca geçen sene marmaris ve bodrumun 350km.liik sahil şeritlerini XT600 ile turladım. Bu sene kısmetse sadece antalya... Orayada Patara-Kalkan civarından giriş yapmayı düşünüyorum.

uzun yol şöförü arkadaşlar Birkaçgün sonra istnbuldan antalya ya gideceğim, bir kız meselesi varda Kendi aracımla gideceğim, çok iyi olmasada sorunsuz götürür gtirir diye tahmin ediyorum İnşallah, peugeot 106 xr 1998. Gündüz çıkıcam saat 09:00 gibi, Hem yolun düzgünlüğü hemde mesafenin kısalığını bir arada istersek nereden gitmemi öderirsiniz. Teşekkürler.

merak ettik şimdi
18 mayısta birkaç gün sonra gideceğim demişsin
noldu
nasıl gittin
kızmı kaçırdın yoksa

merakta bırakıp çatlatma bizii

Resim yükleme nasıl oluyor eski motorum vstromun aynasının üzerinde duran patara tabelasının resmini eklemek istiyorum :)
pataraya gidince köy merkezine gir meydandaki palmiyenin yanına gelince sağ tarafına bak orada dardanos hotel göreceksin 2 sene önce 1 sezon orayı işlettim :)
patara harika biryerdir kum tepelerine mutlaka çık.
Lazy frog'a uğra orda kilolu birini görüceksin bayram ona çok selam söyle :)
ah mazi gözümde canlandı yine :)

istanbul-ankara-afyon-antalya en kısa gitmek istiyorsan ucakla git trafik aceleye gelmez....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar