İst. Esk. arası yolculuğum kazayla yarıda kaldı

çok geçmiş olsun..ama bence kaza yapman acemi olmandan kaynaklanmaktan çok..karakterinden kaynaklanıyor..profosyonel de olsan o hızda o kazayı yapabilirdin.. Ancak o viraja girmektense yavaşlayıp yolun kenarında durup boşa atıp geri geri motoru getirmek daha mantıklı olurdu..daha 2 gün önce yaşadım bunu kaçırıyodum virajı hiç riske girmedim emniyet şeridine geçtim geri geri geldim..benim de 1 ay olmadı motor kullanmaya başlayalı.

tekrar geçmiş olsun..

çok gecmış olsun,
parçalarında pek bi kayıp yok ise tamir ettirebilirsin,
duydugum kadarı ıle parca sıkıntısı varmış sanırım servislerde....

Anladığım kadarıyla foruma motorunu almadan önce de üyeydin. Yazdıklarına ve yazış biçimine bakılırsa düzgün de bir insana benziyorsun; bu forumda paylaşılan, yazılan-çizilen herşeye rağmen başına böyle bir iş gelmesi belki de görevimizi (topluluk-forum) olarak iyi yapmadığımıza işaret ediyor. Belki niyet doğru da yapılış biçimi yanlış. Bilemiyorum...

Geçmiş olsun ama olan olmuş zaten. Yine de tek parça halinde ve hayatta olman sevindirici. Diğer arkadaşların da benden önce yazdığı gibi umarım her motosiklet sürücüsüne (özellikle de yeni başlayanlara) yol gösterir bu başlık. Motosiklet çok kolay gaza getiren bir meret. Ben de ilk zamanlarımı hatırlıyorum. Taze aşıkken geçen süreyle hiç fark yok arada :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar