Coq yarisi guzel yorumladigin icin tessekurler
Acikcasi Acemiler icin sadece bir iki tur sevic dolu surusler oldu. Ustalarin varligini enselerinde hissetme baskisi bile onlari dusurmeye yetti.
Yanliz Rossi hatali idi. Birde Ducati kullanmis olarak bir seyi belirtmek istiyorum. Ducatilerin on takimi her zaman cok hafiftir. Bu sebepler kontrayi yapmak cok kolaydir. Lakin, Ducatide gaza virajda fazla asilir iseniz direk kici atar. Ducatinin L motoru torku hep bu tepkiyi veriyor.
Ben ki hayatinda hic yarismamis bir motosikletci olarak bunu biliyor isem Rossi haydi haydi biliyordu, ama virajda motoru cok zorladi, zemin kaygandi ve tam virajin ortasinda Stoneri gececem diye gaza asildi.
Rossi kendi ulkesinin motoru ile efsane yazma pesinde. Ama su ana kadar Ducatinin Grenaj bolumune sadece masraf cikariyor
Bu arada Colin neden yaris disi kaldi? Goruntu alinamamis, adam birden micira girdi kaldi? Benzinimi bitti?
Colinin açıklaması
''Son tura başlamadan önceki son virajdan çıkarken motor çok iyi hissetmedi ve ilk viraja geldigimdede bi anda öylece duruverdi.Gerçekten hayalkırıklıgına ugradım ama olan bu talihsizligi geri alamayız.O podyumu istiyodum takımdaki tüm herkes için çünkü muhteşemler ama bunun şokunu arkamızda bırakıp Estorilde tekrar bi atak yapmaya çalışcaz''
Tamamen teknik hatadan,yazık gerçekten