İşlem Tamam

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu parçalayıp boyattığımız eski parçaları yenilediğimiz bisikleti topladık.Sizin yorumlarınızı bekliyorum.Umarım beğenirsiniz.

grnt038.jpg

grnt040i.jpg

grnt041f.jpg

grnt044.jpg

Vayyy çok güzel olmuş bide turbo yapmışsın tam olmuş:mrgreen:. Kaç basıyo bu makina? Emeğine sağlık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu makine kaç cc:queen:

Kirik beyaz sanirim bu renk , guzel bir secim olmus bisikletin modelide oldukca guzel emeginize saglik.

Güzel olmuş :cat:Arka ışık yanıyor sanırım batarya gibi bir şeyde göremedim.

Güzel olmuş bende topladım çift amasörlü en ince ayrıntısına kadar kendim yaptım sonunda illalah ettim ama güzel bişey çıktı ortaya yakında bende paylaşırım

Güzel olmuş :cat:Arka ışık yanıyor sanırım batarya gibi bir şeyde göremedim.

Aletin içinde 2 adet şarjlı pil var.Turboyu daha yeni yaptık:mrgreen:Testlerden sonra belli olacak.Üstünde peugeot 307 beyaz boyası var.Önde 5 adet led.Arkada 4 adet led.Lastik ve koltuk hariç heryeri 0 km.Oto boyacısında boyandı.Direksiyon,aynakol,hepsini boyattım.Koltuğun altı dahil heryer;)

güzel olmuş benımde öyle toplanacak bır bısıkletım var çif amortüsörlü sağ olsun furkan haşat etti güzelım bısıkletımı bu kış topluyacağım bakalım yeri gelmiş ken sorayım boyacıda değilde kendım boyasam neler lazım uffff uzun işmi yoksa

slm arkadaşlar bisiklet çok gzel oldu.bu bisiklet için ilersi için daha gzel fikirlermz var.elektronkten anlıyoruz az bucuk.bisiklete bir tane ışıldak aküsü takıcaz.bu aküyüde dinamodan gelen dalgalı akımı diyotla düz akıma çevirip şarj edicez.ön ve arkadaki ledleri bu aküden besliycez.ve kadronun altına şerid led yapıcazz.şimdilik önmzdeki işlemler bunlar.devamı düşünülüyor.... he birde kaç cc die sormayın şu anda üstünde cc yok. :cherry:belli olmaz belki o da olur.immortall la can sıkıntısından ne yapacamızı bilmiyoruzzz

Son düzenleme:
Ben diyordum glardoni silindiri takıp cup motosikletlerle dalga geçelim diye:mrgreen: Senin kanun yalan olabilir akif...

güzel olmuş benımde öyle toplanacak bır bısıkletım var çif amortüsörlü sağ olsun furkan haşat etti güzelım bısıkletımı bu kış topluyacağım bakalım yeri gelmiş ken sorayım boyacıda değilde kendım boyasam neler lazım uffff uzun işmi yoksa

Aman diyim uğraştığına değmez 2 kuruş fazla ver oto boyacıda boyat şimdi gidecen kadroyu temizleyecen,zımparalayacan,1 kat boyuyacan sonra kuruyacak bi kat daha ben sprey boyayla boyadım kadroyla beraber bende dahil her yer boya oldu :queen:

Moderatör (forrap)
Moto sohbet bölümünden konu dışına taşıyorum konuyu.
Moto Sohbet bölümü motosiklet ile ilgili sohbetler için vardır.

Tek beygir:mrgreen:Ayrıca arkadaşlar inanın spreyle kendinizi üzdüğünüze değmez.ÜZerindeki yapıştırmalar 12 senelikti.Bisiklet siyahtı.Sıcaktan iyice yapışmıştı.Sökemeedik.Kabataslak bir hesap yapayım sizler için.Sprey boya 8.5 ytl.zımpara 3 ytl.Astar bilmiyorum ama bi 5 lirada ona yazalım.etti 16.5 lira.E bide bunu ince işçilik yapmak lazım.Ben bisikleti komple 25 liraya boyattım.1-2 küçük çizik vardı.(sanırım çırak boyatdıktan sonra kurutma aşamasında çarptırmış)Boyacım toplandıktan sonra getir boyayabilirim dedi.Ama hiç yormak bile istemedim.Gittim yarım metre folyo alııp kadroyu güzelce kapladım.Hem tek renk olmaktan kurtuldu.Hemde çizikler kapandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar