Bildiğim kadarıyla ne yazık ki bizim kanallardan hiçbir kanal vermiyor. Emule programı ile "2007" "isle of man" "TT" şeklinde aratırsan Senior, Superbike, Stock, Supersport ve Sidecar yarışlarını bulabilirsin.Bu TT yarislarini 5-6 sene once Eurosport veriyordu,sonra izini kaybettim hic bir kanal yayinlamiyor, bu seneki yarislari hangi kanal verdi acaba ?
Isle of Man TT yarışları MotoGP yarışlarından çok daha eskidir ve 1907 yılından beri, yani 100 yıldan fazla süredir yapılmakta, bizim duymamış olmamız bu yarışın meşhur olmadığı anlamına gelmiyor. TT, MotoGP, Superbike, Supersport ve Endurance yarışlarının hepsi ayrı klasmandadır. Biri birine göre daha iyi veya daha profesyonel değildir. Çoğu zaman MotoGP ve Superbike arasında gitgeller olur. TT yarışlarında bugüne kadar çok kişi öldü. Bu yarışta normal yarışlardan çok daha fazla adrenalin ve risk söz konusu.iide madem öyle niye bu adamlar.. motogp gibi ne bileyim daha duyulmuş daha meşhur yarışlarda şanslarını denemiyolar sizce rossi bu şekilde motosiklet kullanabilirmi yada ghostrider abimiz dediğiniz herif.
Tüm 2008 TT sonuçlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.
@exorcist
Isle of Man TT yarışları MotoGP yarışlarından çok daha eskidir ve 1907 yılından beri, yani 100 yıldan fazla süredir yapılmakta, bizim duymamış olmamız bu yarışın meşhur olmadığı anlamına gelmiyor. TT, MotoGP, Superbike, Supersport ve Endurance yarışlarının hepsi ayrı klasmandadır. Biri birine göre daha iyi veya daha profesyonel değildir. Çoğu zaman MotoGP ve Superbike arasında gitgeller olur. TT yarışlarında bugüne kadar çok kişi öldü. Bu yarışta normal yarışlardan çok daha fazla adrenalin ve risk söz konusu.
Bende 2007 ve 2008 yıllarının Superbike, Supersport, Senior, Superstock, Sidecar, v.s. olmak üzere tüm yarışları mevcut. eMule Morph v11 programını kur, "Search" bölümüne "isle of man tt" yaz ve "Start" butonuna bas. Bütün videoları bu program vasıtasıyla bulup indirebilirsin. Ancak programın başarılı şekilde download yapabilmesi için birkaç ayar yapman gerekiyor.abi bunun videolarını nerden bulabiliriz kafayı yedim walla.müthiş bişey bu ya
Sen nerelerdesin len...![]()
@exorcist
Isle of Man TT yarışları MotoGP yarışlarından çok daha eskidir ve 1907 yılından beri, yani 100 yıldan fazla süredir yapılmakta, bizim duymamış olmamız bu yarışın meşhur olmadığı anlamına gelmiyor. TT, MotoGP, Superbike, Supersport ve Endurance yarışlarının hepsi ayrı klasmandadır. Biri birine göre daha iyi veya daha profesyonel değildir. Çoğu zaman MotoGP ve Superbike arasında gitgeller olur. TT yarışlarında bugüne kadar çok kişi öldü. Bu yarışta normal yarışlardan çok daha fazla adrenalin ve risk söz konusu.
bu aralar bunlara taktım ben de...
Allah sonumu hayır etsin. ate ne zaman kafayı bozsam çok kısa süre içerisinde 150km üstü kazalar yapıyorum ama dilerim ki bu sefer kurtulmam!!!
@exorcist
Şimdiye dek 231 yarışçı ölmüş. Listesine buradan bakabilrisiniz.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Snaefell_Mountain_Course_fatal_accidents
yamaha markasının çokluğuna dikkat ettiniz mi?
marka kullanım çokluğu mu yoksa marka hatası mı bu oranı sağlıyor acaba?