[iptal] 14/10/2007 Bayramlaşma ve Necdet abimizi ziyarete gidiyoruz.. [iptal]

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Buluşma yeri Caddebostan - Burger King olabilir. Başka fikri olan ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öyle biyer olursa muhtemelen direk geçerim ben rivaya ....

ben iş için antalyada olacagım için gelemicem bu sefer ama buluşma yeri için hem anadolu hem avrupadan gelecek arkadaşlar için ortak biyer olan kavacık cok daha ii olur herhlde ztn orada toplandıktan snr devam edilir yola bilmeyende yoktur herhlde kavacık koprusunu..

Super Moderator
bende bilmiyorum o tarafları
caddebostan burger king bana uygun orayı biliyorum:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hava kötüde olsa ben her şekil geliyorum.

1-alper_tim
2-tugcetugce
3-babaçi
4-Luxor
5-antientel (aksilik çıkmazsa)
6-headquarters (hava sorun olabilir ama illa gidilecekse otomobillede gelebilirim)
7-RoLa
8- tencere(havaya bağlı)
9- skull
10-metalgod
11-sPORTSoFFICER

1-alper_tim
2-tugcetugce
3-babaçi
4-Luxor
6-headquarters (hava sorun olabilir ama illa gidilecekse otomobillede gelebilirim)
7-RoLa
8- tencere(havaya bağlı)
9- skull
10-metalgod
11-sPORTSoFFICER
12-DARKDIAMOND

Super Moderator
1-alper_tim
2-tugcetugce
3-babaçi
4-Luxor
7-RoLa
8- tencere(havaya bağlı)
9- skull
10-metalgod
11-sPORTSoFFICER
12-nursu+aaaykut
13-darkdiamond

arkadaşlar bu buluşma bayramlaşma ve necdet abimizin mezarını ziyaret buluşmasıdır geyik muhabbet buluşması değildir

Son düzenleme:
havalar normal ve bir aksilik acil birşey çıkmazsa gelmeye çalışacam alper

arkadaşlar, abiler sel yağmur vs. ertelememize neden olucakmı benim için sorun diil haberiniz olsun orda olucam..

Arkadaşlar benım ıcın kusura bakmayın, babam bu gece acıl olarak amelıyat oldu kucuk bı operasyon ama yarın ıcın onunla ılgılenmem gerek gelemıcem herkesden ozur dılıyorum :pale:

Arkadaşlar benım ıcın kusura bakmayın, babam bu gece acıl olarak amelıyat oldu kucuk bı operasyon ama yarın ıcın onunla ılgılenmem gerek gelemıcem herkesden ozur dılıyorum :pale:

geçmiş olsun...Necdet abiyede tekrar rahmet diliyorum...yağış konusunda tedbirlerinizi alın...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
İstanbul'da dün sabahtan itibaren yağan yağmur nedeniyle birçok trafik kazası meydana geldi. Avrupa yakasında metre kareye bazı yerlerde 100 kilogram yağış düştüğünü kaydedildi. İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, yağışın bugün öğleden sonra (bizim buluşma saatlerimizde) Anadolu yakasında aynı yoğunlukta süreceğini bildirdi. Bu hava koşullarında otomobil ile bile tehlikeli olabilecek İstanbul trafiğinde sürüş yapılması pek güvenli gözükmüyor.

Arkadaşlar hava muhalefeti nedeniyle bayramlaşma ve Necdet abimizin kabrini ziyaret buluşmamız iptal edilmiştir. En kısa zamanda havaların daha iyi olduğu birgün Necdet abimizin kabrini ziyaret edeceğiz. İptal duyurusunu görmeyip buluşmaya gelebilecek olan kişiler için yukarıda listede adı yazılı arkadaşlara ulaşabilecek olanlar varsa kendilerine haber verirlerse sevinirim.

Bugün motosiklet ile trafiğe çıkmayı planlayan arkadaşlarımız lütfen çok dikkatli olsunlar.

Saygılar

Son düzenleme:
abi havalar düzeldi gidelim artık isterseniz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar