internet bağlantınız

Divxplanet.com'da gitmiş bugün. Ama sitede sorun yok proxyle girilebiliyor. Kim demiş Tayyip Türkiye'yi İran yapamaz diye. Az kaldı İran bile bizi kıskanacak.

Divxplanet e girebiliyorum ben Kablonet ile. Sanırım bunlar testlere başladılar. Sonumuz hayrolsun bakalım.

Divxplanet ne oluyo ki bu açıklayında ben öğreneyim ben fazla anlamıyorum anlamayanlar için dağa açıklayın yafff benim haberleşme özgürlüğümü kısıtlıyorlar

şimdi sitelerde özgürce dolaşabilmemiz için ne gibi ayar lazım bize yazın bakalım arkadaşlar

Divxplanet ne oluyo ki bu açıklayında ben öğreneyim ben fazla anlamıyorum anlamayanlar için dağa açıklayın yafff benim haberleşme özgürlüğümü kısıtlıyorlar

şimdi sitelerde özgürce dolaşabilmemiz için ne gibi ayar lazım bize yazın bakalım arkadaşlar

Bu yapılan kısıtlamalar sonucu(alan adına yönelik kapatmalar) maalesef ayarlar etki edemeyecek..

@Atahualpa

Oldu bile. myp2p.eu , ultrareach vs gibi sitelere girmeyi denesenize bir. Devlet eli ile internet sansürünü yedik. Bakalım hangi babayiğit dava açıp bunu insan hakları mahkemesine taşıyacak. Ama bir dakika yahu, referandum ile Avrupa insan hakları mahkemesine başvuru hakkımızı yedik ki, anayasa mahkemesinin keyfini beklemek durumdayız. Yani geçmiş olsun
myp2p.eu da sorun yok..

Adsza-1.png

Divxplanet de cayır cayır çalışıyor =)

Adszb.png

Ama ultrareach sıkıntılı maalesef.. Saygılar.

ttnette, biri adsl de yada herhangi bir tanesi: aynı altyapıyı kullandığından normal hatlarda bir değişiklik olmuyo genelde.ama iş 3g ye geldiğinde en iyisi turkcell.Bende avea vardı çekmesi için 3g baz istasyonunun altına oturmanız gerek:mrgreen: yoksa 20kb/s yi geçemezsiniz:mrgreen:
Adsl2 16mbit tarifesinden kullanıyorum download hızım 1.2mb sabit kalabiliyor
Avcılarda bu hızda download a sahip olacağımı hiç tahmin etmezdim :) Bundan iyisi fiber artık:mrgreen:

İranı geççez merak etmeyin.. Durmak yok yola devam :)

Şaka gibi yaa. Bu da ablamın evinden test sonucum :mrgreen:
1275759568.png

Dikkat edersen altta Türkiye'nin %83'ünden daha yavaşsınız yazıyor. Verdiğin paraya göre hizmet alırsın. Herkes aya giderken ablan yaya kalmış malesef.

Ben evde 20Mbit ile bağlanıyorum. Ödediğim ücret 39 TL.

Dikkat edersen altta Türkiye'nin %83'ünden daha yavaşsınız yazıyor. Verdiğin paraya göre hizmet alırsın. Herkes aya giderken ablan yaya kalmış malesef.

Ben evde 20Mbit ile bağlanıyorum. Ödediğim ücret 39 TL.

Onu ben de biliyorum Benim dediğim hız açısından değil zaten kısıtlamalar açısından :cat: Kendisine yetiyor. Biz de biliyoruz daha fazla ödeyip daha iyi hizmet almasını

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar