İnterkom Hoparlörü yerine Telefon hoparlörü fikri (Zihni sinir procesi)

Aklıma gelen şey !!

Kn2000 edindim , henüz kask'a takmadım , şöyle bi test ederken "radyo"'da sesi zayıf gibime geldi.(dış ortam)

Ancak , aklıma gelen şu;...

Hurda telefonlardan , ses kalitesi iyi olan iki tane hoparlörü interkom hoparlörleri ile değişsem diye bişey düşündüm.

Malum son yılların telefon hoparlörleri , oldukça güçlü ve temiz kaliteli ses verebiliyor.

İnterkom sıfır olduğu için cesaret edemiyorum , bunun için gözden çıkmış bi headset gerekli , bunu uygulayan oldumu acaba ?

(Ergonomi bi şekilde hall edilir , çok uzun/büyük hoparlörler değil neticede.)

zamanında telefon tamiri yaptığım için yazıyorum: telefon hoparlörleri, telefonun iç basıncı veya housingi ile yeterli ses verebiliyor.

türkçesi olmaz.

notebook içinde kullanılan speaker'lara bi bakın. kücük boyutta olanları var.

imgB1667973.jpg

Radyo hoparlörüyle falan yapılabiliyor küçük olanlardan. Bluetooth ile yapmaya kalkarsan baya pahalı oluyordu yalnız.

bundan 4 veya 5 sene evvel karaköyde pasajdan en ucuzundan bluetooth ses bombası dedikleri aletten aldım. Yanına da yine uygun fiyatlı mikrofonlu kulaklık seti aldım (pc için olanlardan kafa üstü olanlardan)

ses bombasının içinde zaten ufacık bir kart var. kulaklığıda parçalayıp düzgünce lehimlemiştim. kulaklık hoparlörleri kasktaki boşluklara sığıyordu.
biraz uğraşla güzel bir iş çıkartılabilir. gayet tatminkar ses seviyesi oluyor

bundan 4 veya 5 sene evvel karaköyde pasajdan en ucuzundan bluetooth ses bombası dedikleri aletten aldım. Yanına da yine uygun fiyatlı mikrofonlu kulaklık seti aldım (pc için olanlardan kafa üstü olanlardan)

ses bombasının içinde zaten ufacık bir kart var. kulaklığıda parçalayıp düzgünce lehimlemiştim. kulaklık hoparlörleri kasktaki boşluklara sığıyordu.
biraz uğraşla güzel bir iş çıkartılabilir. gayet tatminkar ses seviyesi oluyor

3.5mm jacklı bluetooth aux aparatı var. fiyatıda 19 tl

8e0d52bc-9ce7-4253-97d9-7aae7d2f3808.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar