insanlarımızda yıkılması gereken tabular olduğunu düşünüyormusunuz ?

2 sene önce bir tatil günü gezi + mangal planlamıştık . biz bekar takılıyorduk ve kibrite ihtiyaç oldu ,
tam en yakın aile grubuna yöneldim evli olan arkadaş beni uyardı "orası aile olum ne yapıyon!" .
seninde ailen var , biz mağra adamıyız dedim ve ailenin yanında 17lik kızlarından kibrit istedim.
(gözümü açtığımda çevre hastanesindeydim :mrgreen::mrgreen::pl: yok öyle olmadı tabii kızlar köz ateş verdi hatta
sonrada bıçak lazım oldu ondada sorun çıkmadı yani!!!!! ne abi bu ya iletişim ve insanlık sorunumuz!!!!

bundan öncede insan kaynakları saçmalıkları diye başlık açmıştım ; daha bir hafta önce bir kurumsal kargo firmasının
acentasından cuma günü kız operatörle yalnız kalıyorum diye işten çıkardılar (bizden başka opr.2kişi , çaycı abla , cumaya gitmeyen 2 şoför
ve heryeri camlı bölünmüş bozma ofisin içindeyim....!?

bide yaş sorunu ; otobü şoförüne dedim ki "havalandırmayı açarmısın" laf döndü "sen benim kaç yaşında olduğumu biliyomusun" dedi ,
bende akıl yaşta değil baştadır dedim. sonra hem ısıtıcı klimayı hemde havalandırmayı açtı bidon kafalı maniplasyoncu.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
17lik kızın bir yakını var mıydı orada?

Yazmayacaktım daa
yaşını nasıl teyit ettin acaba,.. sen kibrit isteyince -ben 17 yaşındayım. mı dedi ? 17'lik nedir ya

Tüm tabular yıkılmalı. En önemlisi de dinden var olan tabular yıkılmalı.

senin anlattığın şeyler tabu değil, toplumsal davranış biçimi.

biz muhafazakar, geleneksel, çekingen, içe kapalı, ve de çekirdek aile tipi bir toplumda yaşıyoruz. kasabalıyız. kentli olamadık hala.

fakat şu anda çılgın bir kapitalizm rüzgarı altında sürükleniyoruz. kötü bir durum lakin iyi tarafı, bireysel yaşama doğru adım atıyoruz. bireysel yaşam demek, güçlü ve donanımlı bireylerin çoğalması demek. kolektif toplum bilincinin oluşması demek. tabuların, köhne adet ve ananelerin yıkılması ve yokolmasi demek.

bir aksilik olmazsa, 100 sene sonra tipik bir abd vatandaşı gibi olacağız, rahat ol..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar