İngilizce bilenler

My dear best friend,

First of all repeat everything that you learned today. Then try to talking(yanlış yazım,yanlış kullanım) English with your friends. It is easy for you. There are different ways to learning (yanlış kullanım) English.

Firstly if you believe that you can leard, you will learn. You don't have to understand everything all at once. You will make mistakes just be careful!

You should practise writing. For exemple, write in a journal everyday.

I konw, you will learning(yanlış kullanım) English :)

Merhabalar Boğaziçi üniversitesinde hazırlık okuyorum. Portfolio ödevim var ve bu son hakkım. Sizden yardım istiyorum. Lütfen yardım edin :)

Abicim hatalar var parantez içinde yazdıklarım. Onları düzeltmem gerek

öncelikle to kullanıyorsan verb ın 1. halini kullanacaksin eğer for kullanırsan verbe ..ing takısı gelir..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

wıll ile yapılan zaman tümceleri ki eğer sürerlilik içermiyorsa, future tense yapılarında da ing takısı kullanılmaz..hatta çok tanıdık bir şarkı bile var..we will rock you ( #2 )

Çok Çok teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------

My dear best friend,

First of all repeat everything that you learned today. Then try to talk English with your friends. It is easy for you. There are different ways to learn English.

Firstly if you believe that you can leard, you will learn. You don't have to understand everything all at once. You will make mistakes just be careful!

I know, you will learn English

Bu hali doğrumudur acaba :)

My dear best friend,

First of all repeat everything that you learned today. Then try talking English with your friends. It is easy for you. There are different ways of learning English.

Firstly if you believe that you can learn, you will learn. You don't have to understand everything all at once. You will make mistakes just be careful!

You should practice writing. For example, write in a journal everyday.

I know, you will learn English

Bu daha iyi oldu gibi, kalın yazılı cümleleri düzelttim. Biz de hazırlık okuduk da ödevini başkalarına yaptırmak çok ayıp bu arada :cherry:

İşte bu abicim ya :) Valla abi TOEFLdan 79 istiyorlar. mecbur ediyorlar adamı :D

Ayrıca I will learn yazma zorunluluğu yoksa "I know, you can learn English" yazardım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
My dear best friend,

First of all repeat everything that you learned today. Then try to talking(yanlış yazım,yanlış kullanım) English with your friends. It is easy for you. There are different ways to learning (yanlış kullanım) English.

I konw, you will learning(yanlış kullanım) English :)

Merhabalar Boğaziçi üniversitesinde hazırlık okuyorum. Portfolio ödevim var ve bu son hakkım. Sizden yardım istiyorum. Lütfen yardım edin :)

1.nci hata : Talking yerine talk olacak
2.nci hata : learning yerine learn olacak
3.ncü hata : learning yerine learn olacak

Firstly yerine secondly koysan doğru olur çünkü başta zaten ilk olarak demişsin, ilkin diye devam ettirmen saçma olur.

My dear best friend,(Dear my best friend)

First of all(,) repeat everything that you(had) learned today. Then try to(to yok) talking(yanlış yazım,yanlış kullanım) English with your friends. It (should be-(is) yok) is easy for you. There are different ways to (learn)learning (yanlış kullanım) English.

Firstly(furthermore) if you believe that you (could learn)can leard, you will learn. You don't have to understand everything all at once. You will make mistakes(,) just be careful!

You should practise (in)writing. For exemple, write (note these-write yok) in a journal everyday.

I konw(know that), you will (learn)learning English :)

Bence böyle olmalı:)Memleketime selamlar:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar