İnazuma İle Harem Sefası

Selamlar herkese bugün inazuma 250 nin Hava filtresi,buji,Fren hidroliklerini değiştiktren sonra ufak bir konrol sürüşü yaptım
(Hava filtesi için ustadan yardım aldım)Hava filtesi değişimi için grenajları çıkardığınızda iki adet bujiyi değiştirmek gayet kolay Neyse Haremde güzel bir deniz sefası da yaptım Ben yıllardır Haremde yüzerim Sayfam Yoldabirivar dan https://yoldabirivar.wordpress.com/ görüleceği üzerine Beni İstanbul boğazından suya atın Batuma motorsuz yüzerek Karadeniz turu atabilirim:D:D::D
Güzel bir havada güzel bir motrla güzel bir deniz sefası Herkese sağlıcakla gönlündeki motosikletle nice geziler
4omyswf.jpeg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biridir ya da bir zamanlar öyleydi.

Siz de en güzel yerlerinden birinde foto çekmişsiniz. Allah kaza bela vermesin.

İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biridir ya da bir zamanlar öyleydi.

Siz de en güzel yerlerinden birinde foto çekmişsiniz. Allah kaza bela vermesin.

Amin Güzel insan hepimize kazasız belasız yolculuklar İstanbul için diyebileceğim Koğuşta ranza paylaşan iki asker gibi İkiside aynı bölge askeri biri soğan soyar,bulaşık yıkar,Diğeri kıyak bir komutan postasıdır:D:D:D Cep bilgisayarları,tabletlerle sefa sürer
Şahsi görüşümü En eşeği de istanbulda Beyfendisi de İstanbulda
Teşekkürler yorum için Sağlıcakla

Motosikleti
Forza 250
Tesadüf dün sizin motorun durduğu yerin aşağısındaki taşlarda ben de denize giriyordum. Keyfiniz daim olsun.

Son düzenleme:
Bizim yerli ve milli vatandaşlar pek bilmez elin Avrupalısı özel olarak Harem sahiline gün batımında İstanbul'un siluetini çekmeye gelir.

Her halde kulüpleri falan var, grup halde gelirler tam Harem otogarının Salacak tarafı köşesinden çekim yaparlar. Genellikle yaz sonu güneş tam karşıda Galata kulesinin oradan batarken havada sarı ve kızıla döner.

Son düzenleme:
Motosikleti
2013 Honda Cbf150
80 lerde sarayburnundan atlayıp cankurtarandan çıkanlar el kaldırsın.
Şuan milyon verseler yapamam:mrgreen:

Tesadüf dün sizin motorun durduğu yerin aşağısındaki taşlarda ben de denize giriyordum. Keyfiniz daim olsun.

Birazdan yine gidebilirim

Bizim yerli ve milli vatandaşlar pek bilmez elin Avrupalısı özel olarak Harem sahiline gün batımında İstanbul'un siluetini çekmeye gelir.

Her halde kulüpleri falan var, grup halde gelirler tam Harem otogarının Salacak tarafı köşesinden çekim yaparlar. Genellikle yaz sonu güneş tam karşıda Galata kulesinin oradan batarken havada sarı ve kızıla döner.

Atmosferin güzelliğini anlatmaya sözler yetersiz kalır

80 lerde sarayburnundan atlayıp cankurtarandan çıkanlar el kaldırsın.
Şuan milyon verseler yapamam:mrgreen:

Vaktinde yapılan her delilik güzeldir :D

İyide konu ile alakalı olmasa da inazumada bujileri sökmek için hiçbirşey sökmeye çıkarmaya gerek yokki. Direk sökülebiliyor bujiler.
Motor bahane yüzmek şahane..

İyide konu ile alakalı olmasa da inazumada bujileri sökmek için hiçbirşey sökmeye çıkarmaya gerek yokki. Direk sökülebiliyor bujiler.
Motor bahane yüzmek şahane..

Grenajları Hava filtresi değişimi için çıkardığımı yazdım Ve hazır grenajlar da çıkmışken buji değişimlerinin de çok kolay olduğunu belirttim Buji için grenajlar sökülmesi yani Sökülmüşken rahatlıkla bujileride değiştim

Ewet Motor bahane yüzmek şahane bugünde haremde sefa yaptım Kız kulesi ve Ayasofya manzara eşiğinde yüzmek gayet keyifli

Grenajları Hava filtresi değişimi için çıkardığımı yazdım Ve hazır grenajlar da çıkmışken buji değişimlerinin de çok kolay olduğunu belirttim Buji için grenajlar sökülmesi yani Sökülmüşken rahatlıkla bujileride değiştim

Ewet Motor bahane yüzmek şahane bugünde haremde sefa yaptım Kız kulesi ve Ayasofya manzara eşiğinde yüzmek gayet keyifli
Hazır konusu açılmışken inazumada hava filtresi değişimi için o kadar parça söktüren müdendisin ta uzak akrabalarına kadar selamlarımı yolluyorum :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar