İnanılmaz

Allah akıl fikir versin ne diyeyim.Topik açılan konulara bakın ya:silent: Tamamen katılıyorum sorun MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDA :cherry:

Motoruna nal mı çaktırdın ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 AM ----------

Milli Eğitim Bakanlığı'ndasınız fakat eğilmek yerine eyilmek yazıyorsunuz. Milli Eğitim de çalışanlar imla kurallarından bihaber ise vay halimize.
buna koptum ,
sevgili lucas bilerek ve isteyerek öyle yazdım...........bakalım fark edecekmisiniz diye.....lucas şimdide eksik bir şeyler yazdım bklım fard edecekmişin......
buna ayrı bi koptum :p Bilerek yazmış :mrgreen:

ankara mamaaaaaak
bende kayaştayım
ses verin :p
haydi kitleyelim topiği
milli eğitim bakanlığı :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaw konu 50 nin 125 i tokatlaması değilmiydi?.... :p:p

Moderatör
Yaw konu 50 nin 125 i tokatlaması değilmiydi?.... :p:p

50/125 = 0.4
0.4 x 125 = 50
Demek ki neymiş, neymiş? Asal sayıların toplamının çarpımına bölümüyle ondalık sayıların pi sayısına etkilerinin karekökünün kendi iç çapınına çarpılmasıyla eşitlik bozulmuyormuş. Yani 50 cc > 125 cc bu da demek oluyor ki 50 cc 125 cc'yi tokatlar ayrıca nal toplatır, ayrıca nalbantla akraba yapar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
50/125 = 0.4
0.4 x 125 = 50
Demek ki neymiş, neymiş? Asal sayıların toplamının çarpımına bölümüyle ondalık sayıların pi sayısına etkilerinin karekökünün kendi iç çapınına çarpılmasıyla eşitlik bozulmuyormuş. Yani 50 cc > 125 cc bu da demek oluyor ki 50 cc 125 cc'yi tokatlar ayrıca nal toplatır, ayrıca nalbantla akraba yapar.

Dediğin doğruysa o zaman ybr r6 yı tokatlar....:queen::queen::queen::queen::queen:

Ne içtiysen ben de istiyom... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Moderatör
Dediğin doğruysa o zaman ybr r6 yı tokatlar....:queen::queen::queen::queen::queen:

Ne içtiysen ben de istiyom... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Hakiki Rize çayı. İçine de 2 şeker attım. Dün içtiydim bişiler ama, damarlarımda şu an sadece asil Türk kanı dolaşıyor :p
Ayrıca konu sahibi kullanıyorsa YBR'yi bence tokatlar.

Hakiki Rize çayı. İçine de 2 şeker attım. Dün içtiydim bişiler ama, damarlarımda şu an sadece asil Türk kanı dolaşıyor :p
Ayrıca konu sahibi kullanıyorsa YBR'yi bence tokatlar.

Konunun amacına ulaşmasına binaen;
Hacı seninle tanışamadık bir türlü yav İstanbul'a uğruyormusun hiç arada?:mrgreen:

Moderatör
Konunun amacına ulaşmasına binaen;
Hacı seninle tanışamadık bir türlü yav İstanbul'a uğruyormusun hiç arada?:mrgreen:

Geçtiğimiz 3 ay boyunca araba almak maksatlı çok gelip gittik hatunla, herkesle görüştük bi sen kaldın hocam :) Şu an arabayı aldığımdan çalışmakla meşgüliyetimden mütevellit gelemiyorum. Yalova'ya bekleriz her daim :)

Geçtiğimiz 3 ay boyunca araba almak maksatlı çok gelip gittik hatunla, herkesle görüştük bi sen kaldın hocam :) Şu an arabayı aldığımdan çalışmakla meşgüliyetimden mütevellit gelemiyorum. Yalova'ya bekleriz her daim :)

evet geleceğini okumuştum da kısmet olmamış görüşmek demek..
Bir ara bi Uludağ yapacağız buradan 1-2 arkadaşla..Bandırmadan gitmezsek uğrarım valla :)

Moderatör
Balıkesir Bandırma boşver gitsin aldırma der büyüklerimizden Güllü (bir zamanlar öyle biri vardı, hatta Mahsun Kırmızıgül bile vardı alem buysa kral benem derdi amcam).
Neyse konumuza dönelim, bekleriz efem :)

Sakin ama gurulu bi şekilde ilerliyordu.Habersizdi birazdan yanına yaklaşıpta hava atacak olan hayalbusa'dan.Çevre yoluna çıkmış yol bomboş.Sessiz ve derinden ilerliyordu garip çinli.Daha 2 km kadar gitmemiştiki yanında belirdi çekik farlı japon zengin oyuncagı.Bi ses duydu sonra.
-O bisikleti kaça satıyorlar.
Hiç üşenmeden cevap verdi
-Baba parasıyla alınmıyor bu.Emekle kazanılan paraya satıyorlar.

Atışmalar devam ederken kızıştı ortam birden.Ve....
Başladı yarış.
Hayalbusa kaptırmış gidiyordu.Hiç bozmadı istifini biraz bekledi.Ardından turbo nos derken hayalbusaya yetişti.İnanamıyordu hayalbusa sürücüsü nasıl olurda yetişir derken garip çinli farkı açmaya başladı.

Ertesi gün gazete Manşetlerinde 125 cc ile yarısıp geçemedigi için intihar eden hayalbusa kullanıcısı yer alıyordu..........

Hikayeden çıkan sonuç:

Hayal Kurmak Bedava :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar