tasarslan geliyo beş kardeş ::144::
Sorun milli eğitim bakanlığında..
buna koptum ,Motoruna nal mı çaktırdın ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 AM ----------
Milli Eğitim Bakanlığı'ndasınız fakat eğilmek yerine eyilmek yazıyorsunuz. Milli Eğitim de çalışanlar imla kurallarından bihaber ise vay halimize.
buna ayrı bi koptumsevgili lucas bilerek ve isteyerek öyle yazdım...........bakalım fark edecekmisiniz diye.....lucas şimdide eksik bir şeyler yazdım bklım fard edecekmişin......
buna koptum ,
buna ayrı bi koptumBilerek yazmış :mrgreen:
Yaw konu 50 nin 125 i tokatlaması değilmiydi?....![]()
50/125 = 0.4
0.4 x 125 = 50
Demek ki neymiş, neymiş? Asal sayıların toplamının çarpımına bölümüyle ondalık sayıların pi sayısına etkilerinin karekökünün kendi iç çapınına çarpılmasıyla eşitlik bozulmuyormuş. Yani 50 cc > 125 cc bu da demek oluyor ki 50 cc 125 cc'yi tokatlar ayrıca nal toplatır, ayrıca nalbantla akraba yapar.
Dediğin doğruysa o zaman ybr r6 yı tokatlar....:queen::queen::queen::queen::queen:
Ne içtiysen ben de istiyom... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:
Hakiki Rize çayı. İçine de 2 şeker attım. Dün içtiydim bişiler ama, damarlarımda şu an sadece asil Türk kanı dolaşıyor
Ayrıca konu sahibi kullanıyorsa YBR'yi bence tokatlar.
Konu mu?...... Hangi konu?............:queen::queen::queen::queen::queen:Konunun amacına ulaşmasına binaen;
Hacı seninle tanışamadık bir türlü yav İstanbul'a uğruyormusun hiç arada?:mrgreen:
Konunun amacına ulaşmasına binaen;
Hacı seninle tanışamadık bir türlü yav İstanbul'a uğruyormusun hiç arada?:mrgreen:
Geçtiğimiz 3 ay boyunca araba almak maksatlı çok gelip gittik hatunla, herkesle görüştük bi sen kaldın hocamŞu an arabayı aldığımdan çalışmakla meşgüliyetimden mütevellit gelemiyorum. Yalova'ya bekleriz her daim
![]()