benimde aşşagı yukarı o kadar oldu okulu bitireli.....yaşım 36 (özel isim ama küçük yazıyorum)Ben okulu bitireli 16 sene oldu......Keşke gene öğrenci olsak....
![]()
benimde aşşagı yukarı o kadar oldu okulu bitireli.....yaşım 36 (özel isim ama küçük yazıyorum)Ben okulu bitireli 16 sene oldu......Keşke gene öğrenci olsak....
![]()
vallahi ben kafadan normal bir msj attım ...sağolsun arkadaşlar biraz tereciye tere sattılar ama olsun sağolsunlar yinede...ondan sonra olay dil bilgisi gramer olayına girdi.......geziler yaparız be ferkanım helebir alayımda....Ya ne adamsınız siz ya :queen:Konuyu nerden nereye getirdiniz:queen:Bir an kendimi dil ve anlatım dersinde sandım:cherry:Seviyorum bu siteyi ya çok ayrı bir havası var:rendeerHADİ BULUN BAKALIM BENİM YAZIM HATALARIMI ):cherry:Bu arada bende Mamak'ta oturuyorum motosikletimi alıyım buluşur geziler filan yaparız belki:bounce:
vallahi ben kafadan normal bir msj attım ...sağolsun arkadaşlar biraz tereciye tere sattılar ama olsun sağolsunlar yinede...ondan sonra olay dil bilgisi gramer olayına girdi.......geziler yaparız be ferkanım helebir alayımda....
€nergy;1728565' Alıntı:tebrik ediyorum verilebilecek en mantıklı cevap...
Sorun milli eğitim bakanlığında..
pardon soru ne anlamadım :silent:
ya senin ki bişey değil 50cc ile zn yi tokatlamışsın. burda kimler hangi motorlarla hangi motorları tokatladı bi bilsen... yazdılar okuduk ... :queen:
tokatlama nasıl oluyor![]()