İLkez motor alacam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ilkez motor alacam...
mondiel mi ii yoksa asya mmı ikiside 150 ikiside aynı para ama asyanın tipi filan daha çok hoşuma gitti...mondiellerde ugur derin dondurucu garantisiylee sizce hangisinii alim bana yardımvı olursanız sewinirimmm.....

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır!...
- Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

hangisini dersek onumu alcan, çok mu güveniyorsun bize, önce bi tanış, bizi tanı, sonra fikrimizi sor...

Bence ikisini de al , hergün birini kullanırsın... :queen:

federal dostum sana katılıyorum.bir motorunun olmamasından daha kötü bişey varsa oda :cherry: iki motorunun olmamasıdır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:mrgreen: cok iyi yaaaaawww

Forumdan Uzaklaştırıldı
artkadaşlar ayıp ediyosunuz çocuk yeni katılmış bir şeyler soruyor motosiklet.net e yakıştımı verdiğiniz cevaplar sizi knıyorum :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şayet imkanın el veriyorsa Yamaha YBR 125 al .Honda derdim fakat pahalı yoksa çok iyi makina .Mondiali biliyorum ve alma derim Gerekirse ikinci el çok temiz bi YBR 125 bul ve onu al. :king:

4 tane motorun var tabi konuşursun sen hemşo....motoru olan konuşuyor...

aspet merhaba...

Moderatör (forrap)
aspet, hoşgeldin dostum...Bence ikiside birbirinden farklı cihazlar değil...Ben mondiali bilmiyorum aslında ama asya t1 sahibiyim...Şu ana kadar parça konusunda sıkıntı yaşamadım.İzmirdeki serviside çok iyi...Sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama İzmir servisi iyi.Mondialin servisini vs.sini görmediğim için bişey diyemeyeceğim.Benim memnuniyetim beklentilerimi karşılayacak kadar ne çok iyi ne çok kötü...Arada servise gidiyorum ama motorum 6.500 km de şu an ve çekişi falan hiç fena değil...Bu gün hussar-beat (onları da kullandım) mi yoksa t1 mi deseler gene t1 alırım...

mondialdense asya motor daha kaliteli gibi duruyor motorların dış görünüşü bile kaliteyi gösteriyor yinede tercih senin

Süper Moderatör (BBRR)
aspet,
arkadaşım bak model seçimi bölümünde her iki markanında başlığı var vede bu başlıkta bu iki motorla ilgili her türlü bilgi mevcut
yeni başlık açacağına neden sorunu bu başlıklara yöneltmiyon
öle armut piş azıma düş yok :king:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar