İlk Scooter Önerisi

Merhabalar,

İsmim Ömer. Antalya'da üniversite okuyorum, yaş 21. Şubat, Mart gibi Scooter almayı düşünüyorum. Mondial ZNU 125, Honda Today 50 (2. el) ve Kuba Nirvana 150 marka ve modellerinden aklıma en çok yatanı Kuba Nirvana 150 oldu. Öncelikle kullanım amacım günlük olarak şehir merkezine gidip gelmek, haftasonlarıda şehir merkezine 30-40 km uzaklıktaki mekanlara gidip gelmek. Kuba Nirvana'nın ihtiyaçlarımı karşılayacağını düşündüm ancak bu işlere yeni olduğum için sizlerinde tavsiyelerini okumak isterim. Bütçem 3500 lira.

Birde Kuba Nirvana 150 modeli için ödeyeceğim sigorta masrafını aşağı yukarı söyleyebilir misiniz ? Teşekkürler.

DKN

ilk önce scooter nedir bunu araştırmak lazım. scooter bana göre vitrin süsü değildir onun üzerinde plakası,ruhsat vs. herşeyi vardır karayollarında seyretmek için üretilirler. farı sinyali herşeyi vardır ve çalışır durumda olmalıdır. yani bi yerden biyere ulaştırmak gibi temel özellikleri vardır. bunları yerine getirebilecek bişeyse neden alınmasın :))

Ben sıfır km bir 100'lük cub tavsiye ederdim. Antalya'da 2000 liradan biraz pahalıya Cub satan firmalar var. 100'lük cub'lar neredeyse 150'lik scooter'lar kadar performans veriyor. 125'lik veya 150'lik Cg motorlarla kıyaslanmaz ama scooter'lara göre aşırı seri motorlar Cub'lar. Büyük teker olduğundan viraj ve ıslak yol performansları da çok iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar