İlk motrum Mondial scooter:)

Arkadaşlar selam. Valla 31 yaşından sonra motor alacağım aklıma gelmezdi. 1 kere kullandım sonra hemen bir tane aldım. 150 lik bir mondial ile başlıyım dedim. Ehliyet fln henüz almadım otoparkta yatıyor alet. Arada bi çıkıp ara yollarda geziyorum. Şimdi sormak istediğim bikaç şey var:

1. Scooter aldık diye araba şoförleri tarafından pek ciddiye alınmama gibi bir mevzuat söz konusumudur?
2. Ehliyet için gerekli evraklar ve anadolu yakasından alabileceğim bir yer?
3. Scooter'i E5 gibi yollarda kullanmak çok mu tehlikelimidir?
4. Kask ve yazlık mont Avrupa yakasında nereden alabilirim? Bir şöyle bakındım 100-200 EUR dan tutun 800 EUR ya kadar fiyatlar var. Motor alırken hediye verdiler o da XL çıktığı için geri verdim Medium u bekliyorum.

Sizin gibi bilgli olan arkadaşların bilgilerini paylaşmalarını ve şu kardeşinize (yada ağabeyinize) bir yol göstermenizi rica ediyorum :)

Hoşbulduk ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ğüle ğüle kullan
macır dığılım klavye bozuk:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle hayırlı olsun dostum....bende 30 yasındayım insanın bu motor rüzgarına ne zaman kapılacagı belli olmuyor...

1.cvb Arabalırın pek umrunda degilsin cok dikkatli ol...
2.cvb Sitede gelişim surucu kursu sponsor..kadıkoyde yerleri oradan alabilirsin..
3.cvb Çok hızlı akan tarfikte mecburen en sag seritten gidecen azami dikkatli olman gerekir....Sürekli ayna kontrolü...
4.cvb bilmiyom :)

Öncelikle hoşgeldin, mondial'in model ismini tam yazarsan seviniriz :cat:
-Kadiköyde gayet güzel sürücü kursları var :) site sponsorumuzu es geçme derim
-Ciddiye alınıp alınmamak konusu yoruma açık, ama zevk amaçlı kullanımda kurallara dikkat edip, fırlamalık yapılmadığı sürece başına az iş gelir...
-Bence 150cc ile viyadüklerde, yan bağlantılarda biraz yavaş kalacağın için E-5'i tercih etme derim, güzel güzel sahil yolundan git, en fazla 10 dakika uzatırsın yolunu.
-Önümüz yaz :) aşağı yukarı 200ytl'lik mevsimlik bir mont alabilirsin bence
Yine 200ytl civarında bir kask ile rahat edersin, çenesi açılabilen touring kasklardan da alabilirsin belki...

hosgeldın 31 yas nekı 50 yasında 60 yasında su an motor alanlara sahıt oldum

yıllar önce çin mallarıyla ilgili konu açtımdı..bunu bu konuda test edebiliriz... merak ettim kardeş motor şu an hala trafikte mi? perti çıkmış olabilir mi?

amaç hort değildi.cidden çin malları veya çin menşeeli mallar ne durumda..yıllar önce bir arkadaş iddia ediyordu ki mala ii bakarsan bişi olmaz felan yani..hani motor duruyor mu o bakımdan...

10 sene sonra cevap vereyim. 1 hafta önce motoru trafikten düşürdüm. Ama bu mesajı yazdıktan 10 gün sonra yatmaya başladı motor ve bir daha hiç yerinden oynamadı :)

10 sene sonra cevap vereyim. 1 hafta önce motoru trafikten düşürdüm. Ama bu mesajı yazdıktan 10 gün sonra yatmaya başladı motor ve bir daha hiç yerinden oynamadı :)

10 sene sonra cevap yazmak... çok fantastik bir konu bu. her 5 senede bir konu hortluyor, süper :)

Bende şuanki mesajtan 10 gün önce yatmaya başladı sandım kendi kendi nasıl yanış anladım diye gülüyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar