İlk motosikletimi aldım hiç hesapta yokken.

hocam hayırlı olsun... benimde gönlümde yatan aslan cbf 150... halen para biriktirmekteyim. hatta bugün işe başlıcam sırf bu yüzden... allah kazasız belasız güle oynaya sürüşler nasip etsin....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş maşallah yakışmış hayırlı olsun gülegüle kullan allah kazabelavermesin güzel olmuş , buarada dıkaktet kendine kılıdını neyını sağlam edersın umarım

daha büyükleri nasip olsun inşallahh en kısa zamanda. Onların keyfi bir başka çünkü... :)

Tüm tebrikler için bir kez daha teşekkürler, darısı tüm olmayanların başına. Ben kullanmaya başladım ve müthiş keyifli.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun güle güle kullan........Darısı olmayanların başına...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız

ilk motosiklet olarak pek güzel birşey nasip olmuş
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah:)

biri bana formları nası kullanacağımı öğretsin yaa :) delirmek üzereyim yaa bi yere bişe yazdım nereye yazdığımı bulamıyorum

dostum hayırlı olsun umarım kazasız belasız günlerde binmek nasip olur :rendeer:

bayramda yakından gordum cok guzel bir motosiklet CBF 150, hayırlı olsun dostum.

Arkadaşlar motorun grenajındaki desenler boyamı yoksa çıkartma imkanımız olurmu ? çıkarsa gri parçalarıda boyatarak ortaya klas bi alet çıkarmak mümkün apache de olduğu gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar