ilk motorumu alacağım

Selamlar,
Daha önce scooter kullandım; şimdi vites öğrenip şehir içinde işe gidip gelmek için bir motor almak istiyorum. Scooter almak istemiyorum, vitesliyle başlamak istiyorum. Bütçem çok sınırlı olduğu için şu an gözüm Xtream Max200i’de. Planım lastiklerini değiştirmek ve kısa mesafeler/şehir içi kullanım için kullanmak. Benzer fiyata CG tarzı motorlar daha ucuz ama görünüşleri yüzünden almak istemiyorum.
Xtream Max200i kullanan var mı? Ayrıca aynı bütçede önerebileceğiniz alternatif modeller varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Asagidaki videolari izleyip karar verebilirsiniz sanirim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bütçenizi öğrenebilirsek daha sağlıklı alternatifler sunabiliriz.

Motosikleti
Yamaha XSR700
@Ged Araziye girmemiş Yuki victor atmamışsın. Hiç yakıştıramadım 😂 😂

• Haha
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Arora kasırga
Benim gibi deprem bölgesindeysen ve yollarda irili ufaklı Konya obruklarından varsa evet bu tip tercih edebilirsin
Yok eğer yollariniz kaymak gibiyse ve haftasonları dağa bayıra tırmanmayacaksan gerek yok
Konfor açısından bu fiyatlara ar-06 alabilirsin balansörlü en azından,totişin zangir zungur titremez
Tel jant atılıp pıstırılmış CG'lere 50k vereceğine bunun temizini 60'a al bin
Bir CBF değil elbette ama 2010'lu model cbf'ye de o paralar mantıksız geliyor bana

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Bütçenizi öğrenebilirsek daha sağlıklı alternatifler sunabiliriz.
+1

Bütçenizi bilirsek daha iyi yönlendiririz.
Öncesinde sadece bir noktaya değinmek istiyorum. Eğer özellikle arazide sürmek ya da arazi motolarına merakınız yoksa, çoğunlukla da asfaltta kullanacaksanız bu tarz motorlara bakmamanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar