şimdiden geçmiş olsun kardeşim çayırda motor deneme yide gördük ya taş yağacak başımıza
bildiğin gibi takıl hayat yaptığın seçimlerdir
Bu yorumu o kadar çok beğendim ki...
Millet çıldırmış gerçekten.Öneri verdin,dinlemedi mi adam?Tamam boşver o zaman verme öneri falan.Ancak ne demek "Helva kokusu geliyor..." falan...
Bana göre MT07 ile başlamak riskli bir iştir ancak biyeybaraküs beyin dediği gibi hayat yaptığın seçimlerdir,nokta.Bir de düşük CC daha güvenli lafına çok uyuz oluyorum.Bir kere şunda anlaşmak gerekiyor;yüksek CC ile başlayıp hayatta kalan olduğu gibi,düşük CC hatta scooter ile başlayıp ölen insanlar var.Kazada suç onların ya da değil bilemiyorum ama kafada kask olsa bile 100 km ile kaza yapmak boru değil.Bariyerler çok keskin,adam 70-80 ile giderken bariyerlere uçsa bedeni ikiye ayrılır.
Bir de işin trafik kuralı boyutu var ancak bu ülke kurallara uygun gittiğin için uyarıldığın,hatta hakarete uğradığın insanların bulunduğu bir ülke olduğundan o konuya hiç girmiyorum.
Kıskançlık konusu da var gerçi adam kredi çektim demiş ama forumda çok sayıda öğrenci ya da kredi çekme şansı olmayan,ya da kredi çekse bile geri ödemeyecek adam var galiba yoksa ben başka türlü "Öleceksin,aha buraya yazıyorum çıkacak dediğim" tavrını anlayamıyorum.Yani düşündüğüm gibi değilse daha kötü,gaddarlık var.
Hayırlı olsun kazasız belasız sürersin umarım.
Dikkat etmek gerekiyor,para varsa eğitim alınmalı diyorum bende çok değerli.CSS ye maddi imkanım olsa(bir de ona uygun motorum olsa)kesin giderdim.Bir sayın Barutçu'dan eğitim almak bir de CSS de aklım kaldı valla.Piyango çıksa ilk yapmak istediklerim arasında.