- Konu Yazar
Merhabalar..
Motorumu almadan önce araştırmak ve fikir almak adına tanıştığım bu Forum bugünlerde hastalık yaptı, sürekli girip bir şeyler okuyorum.
Yıllardır içimde bastırdığım bir duyguymuş Motor
ve bende bütçemi biraz zorlayarak Mondial 125 ZNU aldım.
Forumda biraz Fotoğraflı gezi konularını okudum bayağı güzel geziler ve fotoğraflar gördüm ve şaşıra kaldım
neden derseniz, ben araçla iş icabı inanılmaz bir km yaptım. belki 2 senede 100binden fazla km yapmışımdır ve bunun %80 ni ege bölgesinde oldu; Aydın,Denizli,Muğla,Marmaris,Fethiye,Bodrum,Milas,Kuşadası,Uşak,Balıkesir,Kütahya,Afyon,Eskişehir,Ankara,Çanakkale, gibi yerlerin hep Ovalık Dağlık yollarında araç sürdüm, ,inanın arabayla bana bezginlik veren bu yollarda nasılda keyifle motor sürmüşünüz ve bende arabanın verdiği konforla eğlenemeden göremeden iş için o yolculukları kendime ızrap etmişim 
şimdi kafamda bir çok gidecek yerim var, az çok fikir sahibi oldum ve bu sefer gezmek için motorla gideceğim
şimdi gelelim Motoruma;
bütçem çok kısıtlı olduğu için Scooter aldım, yollarda pizzacı gözükmek istemediğim için de Mondialin ZNU modeli çok hoşuma gitti fabrika çıkışı 125 lik lakin ben 150 cc yaptırdım sürekli Eşimle biniyoruz malum izmir Yokuşludur
İşte Resimleri
Motorumu almadan önce araştırmak ve fikir almak adına tanıştığım bu Forum bugünlerde hastalık yaptı, sürekli girip bir şeyler okuyorum.
Yıllardır içimde bastırdığım bir duyguymuş Motor
Forumda biraz Fotoğraflı gezi konularını okudum bayağı güzel geziler ve fotoğraflar gördüm ve şaşıra kaldım
şimdi kafamda bir çok gidecek yerim var, az çok fikir sahibi oldum ve bu sefer gezmek için motorla gideceğim
bütçem çok kısıtlı olduğu için Scooter aldım, yollarda pizzacı gözükmek istemediğim için de Mondialin ZNU modeli çok hoşuma gitti fabrika çıkışı 125 lik lakin ben 150 cc yaptırdım sürekli Eşimle biniyoruz malum izmir Yokuşludur
İşte Resimleri