b ehliyetim var motor hiç sürmedim nostaljik havası olan scootter motorlar araştırdım öğrendim ki hepsi çin malıymış birşeye yaramazmış.. motor arıyorum ne marka kaç model km kaç olacak arabada anlarım ama motorda bir fikrim yok. varsa satan veya marka bilen yardımcı olursa sevinirim.. bütçem 4000 5000 tl arası maalesef
Cin mali motosiklet onermem,hayatini emanet ediyorsun sonuc olarak.Illa scooter mi istiyorsun ?Bence motosiklet surus egitimi alip,ehliyet alman iyi olur.Aklindaki soru isaretleri de kaybolur.Vitesliyi surebilirsen cbf 150 veya ybr 125 onerebilirim.Hem ucuz,hem parcasi kolay bulunur hem de dusurdugunde vs parcasi ucuzdur.Benzin yakmaz,koklar adeta.Piyasasi da var,kolay satarsin.Ama butcenin biraz artmasi lazim ki duzgun ekipman da alabilesin.Bu isin sakasi yok,sadece kaskla olacak is degil.Ben gecen sene kaza yaptim,Kaskim,ceketim,eldivenim ve dizligim vardi.Sadece ayakkabim yoktu,aileme masraf cikartmayayim diye konusunu acmadim.Kazada sag ayak bilegim iki yerden catladi,belli bir sure yuruyemedim,yattim.Doktor haziran ayina kadar motosiklet suremezsin demisti, (aralikta yapmistim kazayi)tabii ben durur muyum motosikletsiz hahaha mart ayinda tekrar kullanmaya devam ettim fakat acisini uzun bir sure hissettim.Futbolu biraktim.Demem o ki,bu isin sakasi yok.Oyle 200 liralik kaskla vs ile ve yahut sadece kaskla olmuyor.O yuzden ya motosikletten kisacaksin ya da butceni arttirman gerek

Motosikleti alirken cok ucuza kacip iyi bir sey almaya calisirsan da elinde patlar buyuk ihtimalle.Verdigin para kadar masraf cikartir.Bununla ilgili olarak rahmetli Barkin Bayoglu(Altin elbiseli adam)'nun youtube'da videosu var,izlemeni tavsiye ederim.Istedigin soruyu bana mesaj atarak sorabilirsin