ilk motor

Motosikleti
henüz yok
merhaba

okuluma üç aktarma gitmek istanbulda çekilecek dert değil. ortalama 15 kmlik yolu bir buçuk saatten aşağı imkansız gidemiyorum. bu yüzden kafamdan motor alma düşüncesi geçti ancak artçı olmak dışında hiç motora binmedim. araba da hiç kullanmadım yani bir ehliyetim ya da teknik bilgim yok. sizce araba bile kullanmamış biri olarak ilk olarak motor ehliyeti almak saçma olur mu?

bu arada halkalıdan davutpaşaya gideceğim, genel olarak aktif ve yoğun bir yol olacak özellikle minibüsler fazla sizce ileride bu gözümü korkutur mu?

eğer motor almak mantıklı ise 163 boyunda yetmiş kilo bir kadına kullanması zorlamayacak, az ccli (ama yokuşta zorlanmamalı) ve düşük bütçeye uygun bir motor önebilir misiniz?

şimdiden çok teşekkür ederim.

her şeyden önce trafiği analiz etmeyi öğrenmelisiniz. kullanması kolay, scooter tarzı bir şey ile başlayın. böylece odağınız motorda değil trafikte olur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba

okuluma üç aktarma gitmek istanbulda çekilecek dert değil. ortalama 15 kmlik yolu bir buçuk saatten aşağı imkansız gidemiyorum. bu yüzden kafamdan motor alma düşüncesi geçti ancak artçı olmak dışında hiç motora binmedim. araba da hiç kullanmadım yani bir ehliyetim ya da teknik bilgim yok. sizce araba bile kullanmamış biri olarak ilk olarak motor ehliyeti almak saçma olur mu?

bu arada halkalıdan davutpaşaya gideceğim, genel olarak aktif ve yoğun bir yol olacak özellikle minibüsler fazla sizce ileride bu gözümü korkutur mu?

eğer motor almak mantıklı ise 163 boyunda yetmiş kilo bir kadına kullanması zorlamayacak, az ccli (ama yokuşta zorlanmamalı) ve düşük bütçeye uygun bir motor önebilir misiniz?

şimdiden çok teşekkür ederim.

bak betul durust konusuyorum,

buraya kimse yazmaz. neden biliyon mu ?

cunku ben dahil yuzde 95 miz senin akrep rumuzlu veya ona benzer bir trol kişisi oldugunu dusunuyor.

burası boyle.

akrep mode on---

lan akrep, dolaşma buralarda manyak heriff pskopatik deli yuru git lan.

akrep mode off--

Motosikleti
henüz yok

cunku ben dahil yuzde 95 miz senin akrep rumuzlu veya ona benzer bir trol kişisi oldugunu dusunuyor.

burası boyle.

akrep mode on---

akrep mode off--
siteye yeni katıldım bahsettiğiniz arkadaştan haberim yok bilgilendirme için teşekkürler yine de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her şeyden önce trafiği analiz etmeyi öğrenmelisiniz. kullanması kolay, scooter tarzı bir şey ile başlayın. böylece odağınız motorda değil trafikte olur
bir seneye yakın her günüm motor üstünde geçti hiç sürmemiş olsam da biraz etrafla ilgilenmeyi öğrendim, hiç alakam olmasa dahi sürekli kaza videoları izlerdim. yorumunuz için teşekkürler.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
biz de tam diyorduk ki 1 aydır yok ortalıkta nerede bu adam

burası boyle.

akrep mode on---

akrep mode off--
Boş yapmışsın. Trol ne ya. Hani motor öğrenmeden önce eğitim sormuştum 2 3 sayfalık trol muhabbeti döndü. Şuraya girdiğimde şöyle terimleri kullanan kişilerde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

scooter alıcaksan hepsi otomatik zaten bütcen yetiyorsa honda dio biraz tatliş matliş olsun fiyatı daha uygun olsun dersen arora cappucino olabilir naked alıcaksan hafif motor almaya bak kilonun max 2-2,5 ki ilk kullanımda ağır gelecektir endişe etme ilk gün risk alırsan ertesi gün ilçende gezecek kıvama gelirsin bir kadına önereceğim naked sanırım tvs raider olur ama 10 kilo daha hafif olan drift l de tercih edilebilir şimdiden iyi sürüşler.

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
Motor ehliyetini önce almanızda hiçbir sakınca yok. Acemiliğinizi hata sonu trafiğe kapalı alanlarda pratik yaparak atabilirsiniz. Debriyaj-gaz ayarını kavradıktan sonra yoğun trafikten de korkmazsınız. 125cc bir vitesli motosiklet başlangıç için idealdir. Tvs raider 125, mondial drift L gibi.

Motosikleti
sym jet 14 125cc
10 yıl önce uyguladığım yöntem önce 150 cc vitesli motor aldım havanın kötü olduğu zamanlar kapalı garajda iyi olduğu zamanlar pazar yeri (ara direkler slalom için güzel oluyor) ve mahalle arası motoru tanıdım aea videoları izledim arkasından ehliyeti aldım tekde geçtim bu şekilde yapabilirsin tavsiyem az sorun çıkaran 200 cc geçmeyecek scooter ile başlaman sym fiddle 4 ve sym nin diğer modelllerine bakabilirsin.

Motosikleti
Honda CRF250L
15 km mesafe için en güzeli bisiklet,
15 km ortalama 30-35 dk sürer
Spor olur, ucuz olur, arıza olmaz, 2. El alırsınız 6-8 k ya halledersiniz.

Rampa fazla ise elektrikli bisiklet alırsınız:)
Ben illada motor istiyorum diyorsanız da.
50 cc sukuter,

15 km mesafe için en güzeli bisiklet,
15 km ortalama 30-35 dk sürer
Spor olur, ucuz olur, arıza olmaz, 2. El alırsınız 6-8 k ya halledersiniz.

Rampa fazla ise elektrikli bisiklet alırsınız:)
Ben illada motor istiyorum diyorsanız da.
50 cc sukuter,
50cc sukutere kadar iyi gidiyordun.
Nasıl bir rampadan bahsediyoruz bilmiyorum ama motorun sana bindiği durumlar olabiliyo o yüzden düşmana bile 50cc tavsiye etmem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Qj duy sesimi her yerde reklam yapıyorum bedava amk en son abime aldırdım.
qj vps125 - qj ltm125
bu paralara yok böyle bir motor

Motosikleti
Bajaj Dominar 250D
Ben kesinlikle scooter yani otomatik vites ile başlamanızı öneririm,
Honda Dio şuan 135.000 tl fiyatı var, Sym Fiddle IV önereceğim, 12 taksit seçeneği de varmış.

sen sabırla toplu taşımaya devam et kardeş.
ne halkalı'da ne davutpaşa'da motora binilmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar