İLK MOTOR

Öncelikle herkese selamlar. 20 yaşındayım ilk moturumu almak istiyorum. 150 cc ufak bişey istiyorum . Düştüğümde beni üzmeyecek fazla masrat çıkarmayacak bişey arıyorum. Önce mahalle aralarında sürmeyi öğrenip, sonra ehliyet alıp trafiğe çıkmayı düşünüyorum. (5000 tl bütçem var) şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum :)

Taş yağmuruna tutulursun birazdan.
20 yaşındasın bazı şeylerin bilincinde olduğunu düşünüyorum. Ehliyeti almadan hiç bir şekilde trafiğe çıkma mahalle arasıda trafikten sayılır 3bin liraya yakın cezası var çoluğu çocuğu ezersen kasıtlı adam yaralamadan cezalanırsın hapise kadar boyu var ben yapmam deme ne olacağı belli olmuyor. 5000 tl bütçe sadece motosiklet içinse ekipman için bütçe ayırmayı düşündün mü? Öncelik sıranı şu şekilde belirle ehliyet - ekipman - motosiklet. 1000 liralık motosiklete de binsen bu ilk ikisi şart ve bunları tamamlarsan o 1000 liralık motosikletten de keyfi alırsın ama tamamlamazsan 10bin liralık motosiklet sana zehir olur.

5000 tl motor
1000 tl ekipman
1000 tl de ehliyete ayırdım..

hiç motor kullanmadan direk ehliyet kursuna gidip rezil olmaktan korkuyorum açıkcası. o yüzden 3-5 kere sürüp pratik yapmak istiyorum kendi kendime.

+1000 lira da sigortaya at. Sana motosiklet eğitimi verecek bir kursa yazıl. Rezil filan olmazsın belirli saat motosiklet sürdürmeleri lazım ondan sonra sınava sokabilirler. Ne hale gelmişiz bunun adı "kurs" ama eğitim vermiyorlar...

+1000 lira da sigortaya at. Sana motosiklet eğitimi verecek bir kursa yazıl. Rezil filan olmazsın belirli saat motosiklet sürdürmeleri lazım ondan sonra sınava sokabilirler. Ne hale gelmişiz bunun adı "kurs" ama eğitim vermiyorlar...

dediklerini göz önünde bulundurucam çok teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar