ilk motor konusunda yardımlarınızı bekliyorum..

o eğitmenler bunu söylerken avrupa gibi insan hayatının herşeyden önde tutulduğu medeniyetlerde neden ilk yıl 35 HP kullanabilir sınırlaması var? o eğitmenlere bunu sormanızı ve ardından size motor tavsiye etmelerini ben size tavsiye ederim... saygılarımla..

bence boy ve kilona uygun yakısı da ekonomik olan Honda NC700 x öneririm

bu kadar düzgün yazan birinden, böyle bir karar beni şaşırttı. Ilk motor olarak 600 ve üstü cc lerdeki motosikletleri sadece düz yolda kullanabilirisiniz. Ne kadar eğitimde alınsa bazi şeylerin tecrübeyle pekişeceğine inanıyorum. Virajlara çok yavaş girer, normalden biraz hızlı girdiğinizde ne yapacağızı bilemeyebilirsiniz. Ani bir kaçış manevrasını yapamayabilirsiniz veya frenleri kullanmanız gerektiğinde gereken frenajı yapamayabilirsiniz. motosiklet ağırlğı, biraz da eğimli yerdeyseniz fazla gelip durduğunuz yerde düşebilirsiniz. Bu saydıklarımın hepsi kaza demek ve kazanın neticesi ise belirsizdir. Eğitim insana bir çok şeyleri kazandırsa da bazı şeylerin de yollarda, tecrübeyle öğrenilebileceğini düşünüyorum. Ninja 250 nin beklentilerinizin üstünde bir performans vereceğinden de eminim. Bence burda yazılanları dikkate alın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar