ilginç, çok ilginç 2 :))

birileri yorum yapmasa ölür zati(lespaul) :mrgreen: güzelll video güzellll:) daha ilginci yokmu:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Videonun sonundaki motor kaputuyla kuşları uzaklaştırma metodu fena gözükmüyor :p

Her sabah motorun üstünü dünya kuş gübresi ihtiyacının %75'ini karşılayan üretim çiftliği gibi bulmaktan bıktım.:salut:

Bir de şu scooter'dakiler, sanırım dünyanın en şanslı motosikletli çifti...

Gördüklerine mi yoksa halen yaşadıklarına mı şaşırcaklarını şaşırmışlar :p

Moderatör (forrap)
Dün açtığın başlıkta bir sürü tartışma oldu,kilitledim.Bu gün bu başlığı açmışsın,bunda da tartışma olursa direkt seni kilitliycem Özer :p
Haberin olsun :)

Neyse ben bi kaç yorum sonra daha geleyim vidyonun ne oldugu o zaman anlaşılır
(Youtube, kota,veselllem:p)

özer,taprağım bu iş alevlenir biliyonmu :). dün mesele feministlikten çıktı.bende malist'im kardeşim.haa bak karıştırayımmı ortalığı,forrap kilitlemeye yer arıyo.:queen::queen:.
tabiiki şaka :bounce:. nesye güzel paylaşım.en azından biraz affettirici :)

Dün açtığın başlıkta bir sürü tartışma oldu,kilitledim.Bu gün bu başlığı açmışsın,bunda da tartışma olursa direkt seni kilitliycem Özer :p
Haberin olsun :)

Kız arkadaşlarımıza morel olsun diye açtım bunu :) Dünkü yanlış anlaşıldı. Aslında hepsi Mete_Handro abimiz yüzünden oldu :p Neyse umarım beğenmişsinizdir :cherry:

bunlarda güzel videolarmış bea..

o kırmızı pick-up'ın üstüne çıkan adam acaba aracı nasıl durdurmayı düşünüyordu...sanırım istediği gibi olmasada aracı bir şekilde durdurmayı başardı...:)

bunlarda güzel videolarmış bea..

o kırmızı pick-up'ın üstüne çıkan adam acaba aracı nasıl durdurmayı düşünüyordu...sanırım istediği gibi olmasada aracı bir şekilde durdurmayı başardı...:)

Sana aynen katılıyorum, üstün zekasının sayesinde durudurdu aracı :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar