ikinci el japon

arkadaşlar çin almak istemiyorum 5 bin limitle önerebileceğiniz japonlar var mı tabiki ikinci el :silent: ve sorun çıkarır mı 5 binlik emektar japonlar ? :pale:

kardeşim lifan shalter kullanıcısıyım çok memnunum sanada tavsiye ederim.

Profilde salcano sm 250 yi görünce bir an süpermoto zannettim :queen: meğer çapırmış :pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

Ybr iyidir, 2012 model 14 binde tam aksesuarlı eksiksiz ybr mi 3800 e vermiştim :pale:

Japon diyosun ama tarzını söylemiyorsun. Cross mu racing mı scooter mı ne yani?

Şimdi herkesin sana burada söyleceği 2 model var biri YBR diğeri CBR yani.

5 bine japon mu var ? sıfırı yokdurda ikinci el? hımm düşünmek lazım.. riskli iş :))

Bende ybr esd arıyordum. 2. el satanlar zaten sıfır fiyatına satıyor.15-20 bin km yol yapmış 3 yaşındaki motosikleti almak yerine çok az kullanılmış sıfır gibi z-one-s 180 aldım.Açıkcası Japon da olsa 15.000 km boyunca nasıl kullanıldığını bilmediğim için içim rahat etmedi.Sonra tertemiz 3 aylık bir z-one-s aldım.

Ybr esd de vites göstergesi yok yeni başlayan biri için sıkıntı hatta yeni başlamayan adam içinde sıkıntı devamlı vites mi düşünecek adam, selektör yapma butonu yok bu buton çok kolaylık sağlayan bir buton, ibresi dijital değil.Koltuk altında bagaj yok, küçük bir ayrıntı ama koltuk altı bagaj çok iş görüyor.Benim bagaja eldiven, zincir, balaklava, telefon, cüzdan, ruhsat, bez ve bir parfüm sığıyor.
Hız ve güç olarakta ybr geride kalıyor.
Tip olarak zaten z-one-s fark atıyor ybr ye.Spor gidonu, ön süspansiyonların geniş görüntüsü, depo genişliği, arka kuyruğun keskinliği led ışıklandırması, spor tarzda 2 parça koltuktan oluşması ve kuyruğun kalkıklığı, dijital hız göstergesi, orjinal egzozunun tipi, jant deseni daha güzel ve tekerlekleri daha kalın hem görsel olarak iri duruyor hemde yol tutuşu artıyor.Yani tip olarak açık ara fark atıyor.Titreşim olarakta ybr gibi titreşimi çok az.

Ybr esd nin artıları da bence şunlar.Yakıt olarak ybr normal kullanımda z-one-s ten 4 kuruş az yakıyor o da 1000 km de 40 TL ediyor.
Kullanımı biraz daha kolay olabilir belki ama z-one-s te çok kolay kullanılan bir motor.
Ybr sağlamlık konusunda efsane olmuş ama benim bindiğim motosiklette de 11.000 km dir bir gram sorun yok 1 TL masraf açmadı yani bu açıdan da kaybım yok.
Ybr yi sıfır da alsanız 2.el de aldığınız paranın az altına satarsınız ama z one s te sıfır alırsanız satarken zarar edersiniz.Ben 2.el aldım o yüzden satarken zarar etmem diye düşünüyorum. 2.elleri ucuz oluyor o yüzden 2.el alana sattığı zaman zarar ettirmez.

Sonuç olarak tipi önemli değilse bir ybr alır bir arka topcase alırsınız kullanırsınız.Kurye motosikleti tipinde ve 15.000 km 3 yıllık bir ybr alcağıma yeni 3 aylık z-one-s alırım dedim ve aldım.Hiç pişman değilim herkese tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr 125 r tavsiye ederim

Motosikleti
Cruiser
Konu 5 aylık.. Adam alacağını almıştır.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar