İdam Mahkumlarının Son Yemekleri

İdam mahkumlarının cezaları infaz edilmeden önce yedikleri son yemekler.
Bazıları homini gırtlak yemiş bazılarıda son şeklini yapıp gitmiş. Neyse afiyet olsun hepsine.

Ronnie Lee Gardner, son yemeğinde ıstakoz kuyruğu, biftek, elmalı turta ve vanilyalı dondurma yedi, ayrıca son günlerinde Yüzüklerin Efendisi üçlemesini izlemesine izin verildi.
49 yaşındaki Ronnie Lee Gardner hırsızlık, soygun ve 2 cinayet suçundan idam mangasınca kurşuna dizilerek idam edildi.
1Wf3CLc.jpg

AV058pZ.jpg

Oklahoma bombacısı Timothy McVeigh, ana yemek yerine sadece naneli ve çikolata parçacıklı dondurma istedi.
Timothy McVeigh 168 kişinin ölümüne yol açmaktan idam edildi.
xpFuhig.jpg

ZPcKDEw.jpg

Bu fotoğrafta 28 yaşındaki Victor Feguer’in son yemeği var. İki tabak içerisinde tek bir zeytin.
Son yemeğinde tek bir zeytin isteyen Victor Feguer, adam kaçırma ve cinayet suçlarından asılarak idam edildi.
zUm7h0M.jpg

92S4OoN.jpg

Allen Lee Davis, son yemeğinde ıstakoz kuyruğu, kızarmış patates ve karides, midye, sarımsaklı ekmek ve kök birası istemişti.
54 yaşındaki Allen Lee Davis, üç kişiyi öldürmek ve soygun suçlarından idam edildi.
FzCVT4b.jpg

ql16PiQ.jpg

Stephen Anderson son yemeğinde iki kızarmış ekmek, peynir, lapa ve mısır karışımı, şeftalili turta ve çikolatalı dondurma istedi.
49 yaşındaki Stephen Anderson hırsızlık, saldırı ve 7 cinayet suçundan zehirli iğne ile idam edildi.
bo0aKh3.jpg

ltwOkVD.jpg

Ted Bundy son yemeği olarak “özel” menüyü reddedince kendisine biftek, yumurta, kızarmış ekmek, yağ, süt ve meyve suyu verildi.
43 yaşındaki Ted Bundy tecavüz, nekrofili, hapisten kaçmak ve 35 cinayet suçundan elektrikli sandalyede idam edildi.
OnmBrEm.jpg

whbpblM.jpg

John Wayne Gacy, son yemeğinde 12 kızarmış karides, bir kova orijinal KFC tavuğu, patates kızartması ve çilek istedi.
Tüm bu yemeği isteyen Gacy, cinayet ve tecavüz suçlarından dolayı zehirli şırıngayla idam edilmeden önce üç ayrı KFC restoranını yönetti.
hdpCTMK.jpg

QqlA8yy.jpg

Ricky Ray Rector son yemeği olarak afrika kıtası şeklinde bir biftek, kızarmış tavuk, vişneli Kool-Aid ve cevizli turta istedi, ancak tatlıyı yemedi.
ArFOA53.jpg

ppQcaM8.jpg

Angel Nieves Diaz, son yemeği reddetti, kendisine hapishane yemeği verildi ancak onu da kabul etmedi
55 yaşındaki Diaz silahlı soygun, cinayet ve adam kaçırma suçlarından zehirli şırıngayla idam edildi.
OfUmhs9.jpg

vkwdHhm.jpg

içlerinden en ünlüsü ted bundy galiba. lisede biyografi ödevi olarak hazırlamıştım :) adam kadınlara tacavüz ediyor, öldürüp tekrar tecavüz ediyor. içlerinden ölmeyen birkaç tane kadın da buna aşık oluyor ve mahkemede adamı ele vermiyorlar. çok yakışıklı, kültürlü, güzel konuşan biri olduğu söyleniyor. tanıyan kimse böyle bir şey yaptığına ihtimal vermemiş. ama tarihin en pislik insanlarından birisi.
adamlar tam bir pislik çıktı rıza baba

Ted Bundy'i bende araştırmıştım.hukuk okuyormuş.hakim idam kararı vermeden önce ted bundy'e son olarak 'zeki, genç bir adamsınız. iyi bir avukat olabilirdiniz, arkamda çalıştığınızı görmek beni mutlu ederdi, fakat ortak, yanlış yoldan gittiniz. kendinize iyi bakın. size karşı düşmanlık beslemiyorum, bunu bilmenizi isterim. kendinize iyi bakın.'demiş

bu arada sonuncu adam gururlumuymuş salakmıymış anlamadım :p

Afiyet olsun, en cool olanı 2tabakta tek zeytinmiş.Rahmetli piskopat ne ifade etmeye çalışmış acaba

Ted Bundy'i bende araştırmıştım.hukuk okuyormuş.hakim idam kararı vermeden önce ted bundy'e son olarak 'zeki, genç bir adamsınız. iyi bir avukat olabilirdiniz, arkamda çalıştığınızı görmek beni mutlu ederdi, fakat ortak, yanlış yoldan gittiniz. kendinize iyi bakın. size karşı düşmanlık beslemiyorum, bunu bilmenizi isterim. kendinize iyi bakın.'demiş

bu arada sonuncu adam gururlumuymuş salakmıymış anlamadım :p

kendinize iyi bakın. karar... idam edilsin :queen:
bi bırakmadın ki kendimize iyi bakalım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
içimizden birileri olsaydı orda ,allah korusunda ,istedikleri şey yemek olmazdı eminim :)

içimizden birileri olsaydı orda ,allah korusunda ,istedikleri şey yemek olmazdı eminim :)

Cidden güzel bir noktaya değildin,kadın isteyen yokmuymuş ulan bütün akılları fikirleri yemektemi bu adamların yoksa o iş üstüne yedikleri yemeklermi bunlar :queen:

Yabancı kaynaklarda;
Kızarmış biftek ve patates kızrtması istedikleri istatistliklerde yüksek olduğu yazıyor. (ABD)

Cidden güzel bir noktaya değildin,kadın isteyen yokmuymuş ulan bütün akılları fikirleri yemektemi bu adamların yoksa o iş üstüne yedikleri yemeklermi bunlar :queen:

Öleceksin aklına kadın mı gelir zaten girdin içeri 1 yıl geçti adamın aklında kadın mı kalır
Adam hayatının sınavını vermiş orada son yemeği yemiş ama sindiremeden yemişler adamı zaten ben bilemedim ne isterdim heralde dalış yada paraşütle uçmak falan isterdim.

Öleceksin aklına kadın mı gelir zaten girdin içeri 1 yıl geçti adamın aklında kadın mı kalır

Kendi ağzınızla söylüyorsunuz içeri gireli 1 yıl geçmiş,kadın ve sex düşkünlüğünü kontrol edememekten(tecavüzden)içeri giren adamların aklına tabii ki kadın gelir:)

Sadece son yemeklerinde inisiyatifi mahkumlara bırakmak gibi bir lütuf sergilendiği için türlü türlü yemekler istemişler,yani son isteğin nedir dememişler..

Yoksa emin olun paraşütle atlamak isteyende,dalış yapmak isteyende,araba kullanmak veya kadın isteyende olurdu elbet:)

yemeği yedikten sonra idam edileceksin zaten.. sırf idam edildikten sonra pamuğu tıkayacak hocaya işkence olmasın diye yemek yemezdim ben olsam :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar