Hyosung rx 125 i nasil bilirsiniz ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cross a giris icin paramparca edebilecegim hem asfalt hem de dag bayir yardirabilecegim 125cc baslangic icin ideal bi motor bakiyorum. xtreme max 200 ve rx125 arasinda kaldim. Hyosung olmasi ve melzeme kalitesi bana daha cazip geliyor acikcasi. boyum 1.90 baska onerebileceginiz butce 3-5000tl arasi ( ekipman haric) hangi motorlari onerebilirsiniz ?

Cross a giris icin paramparca edebilecegim hem asfalt hem de dag bayir yardirabilecegim 125cc baslangic icin ideal bi motor bakiyorum. xtreme max 200 ve rx125 arasinda kaldim. Hyosung olmasi ve melzeme kalitesi bana daha cazip geliyor acikcasi. boyum 1.90 baska onerebileceginiz butce 3-5000tl arasi ( ekipman haric) hangi motorlari onerebilirsiniz ?
Black Cat kullandım memnun etti boyum 1.84 senin boy sorun olur mu bilemiyorum ama xtrememax 200e gözümü diktim bu aralar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Black Cat kullandım memnun etti boyum 1.84 senin boy sorun olur mu bilemiyorum ama xtrememax 200e gözümü diktim bu aralar

hocam black cat in sele yüksekliği ne kadar acaba ? internette gidon yüksekliği var da. Birde yedek parça sorunu ? Malzeme kalitesi vs bilgi verebilir misin ? motor çok hoşuma gitti çünkü. Teşekkürler.

kasa çok kemikli ama makinası çöp. yerinden kalkarken mehteran lazım. ayrıca yeni üretimi yok galiba. 2. el fiyatlarına baktım 10 senelik motora 5 bin fiyat çekmişler. git 200 lük 250 lik çinlilere bak bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar