hyosung mu regal mı

selam arkadaslar yamaha dragstar hayalımde fakat fazla motor tecrubem olmadıgından bu fıkrımden vazgecer gıbı oldum 10.000 tl cıvarında motor almayı dusunuyorum iki model de karasız kaldım hyosung gv 250 ve regal oncelıkle cın malına sıcak bakmıyorum bu ıkı motor arasında fıkırlerınızı yazarsanız sevınırım

tabiki gv 250
regal alcagıma kymco venox 250 alırım taş gibi motor
dragstar gibi gösrerişli

250 cc katergorisinde fiyat, performans, ikinci el bakımından açık ara en iyi motor HYOSUNG GV 250 daha fazla birşey demeye gerek yok. ;)

ya arkadaşım 29 beygirlik motorla 18 beygirlik motoru kıyaslamışsın yani sence ahangisini almalı

kalite olarak ve ömürlük motor olarak kymco venox ama parça ve bakım maliyeti hyosunga göre çoktur ve hyosung un piyasası iyidir al sıfır bi gv 250 sıkıntısız rahat4-5 sene binersin çin malı değil taş gibidir cruiser e başlangıç için şahane

Motosikleti
Hero X Pulse 200
dragstar seviyorsun madem.. o zaman gv 250 diyorum çünkü görünüş olarak dragstarın kardeşidir :) performansını kalitesini arkadaşlar yazmış zaten

neden kardeşidir dersen regal raptor görünüş olarak pek benzemez ince bir yapısı vardır sıra silindir vardır falan ama ne hikmetse egzosları açınca pat pat ses çıkıyor v motor gibi :)

Regal kullanmadım, karşılaştırma konusunda objektif yaklaşamayabilirim, ama Hyosung'u bu kategoride tek geçerim. Regal bildiğim kadarıyla Çin'den çıkan en kaliteli motosiklet. GV250'mi almadan önce Regal ve Hyosung arasında kararsız kalmıştım, buradaki konularını okudum ve kararımı Hyosung'dan yana kullandım. İyi ki de öyle yapmışım diyorum, alet taş gibi, derdi tasası yok, kuvvetli, görünüşü güzel. Regal de fena değil ama dokununca insan sanki gofret elliyormuş gibi hissediyor.

kymco venoxu getirmye devam etseydi bu katogoride tartışmasız 1 numara olurdu.şuan ithali devam eden gv 250 1 numara
ama 2007 üstü temiz kymco venoxta her türlü alınır.tipi yeter

gv 250 tabiki regal bir çinli bunu unutmayın ek olarak venox süper bir motor keşke gelmeye devam etseydi görüntüsü filan çok güzel bir motordu

bugun fırmaları aradım gv 250 hazıran ayı ıcınde gelecekmıs bu ay ıcınde sıparıs verecem sımdı ehlıyet almam gerekıyor sımdıden heyecan basladı :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------

el ınsaf ejliyet kurslarını aradım adamlar agustosta dıyorlar ne ıs unıversıte sınavına gırıyoruz sankı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadas ben regaLde kuLLandım 1 ay önce gv aldım su anda onuda kullanıyorum. RegaLLe hyosungu kıyas bile edemezsin kaLite bakımındanda güc bakımındanda görüntü bakımındanda. regale eger kız arkadasınla binecek olursan titresim yüzünden kız seni bırakıp motorla tatmin olabilir o derece titresim vardır. chopperden sogursun. gv titresimsiz 28 hp gücünde canavar gibi sehir içi ve dısı seni tatmin edebilecek bir makinedir. kalitesine gelince. 3 senedir bindigim cin maLı bisan roadstarıda 200 Lük xgjao faLan makineler gibi Dandirik değiL biLdigin kaLite kokuyo makine. hyosung'un tek hosuma gitmeyen tarafı var bisan roadstar cukurlarda gercekten esnekti ama hyosung arkadas kütük gibi sert bi cukura girince sanki takozlar üstünde gibi küt küt geciyor. kesinlikle gv 250 derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar