ben soruma gene laf kalabalığı olarak cevap aldım.
Neyse.
ne ekersen onu biçer nasıl davranırsan o şekliyle karşılık alırsınız. ama size teklifim halen geçerli. formu siyasi alana çekmekte usta oldugunuz kadar kişiselleştirmekte de başarılı sanıyorsunuz kendinizi.
size yazılmış son cevap bu.
NEYSENA ( USTA NEJAT UYGUR BOYLE DER )
EVETchocolateman;
haklısın aslında burda konusulacak o kadar cok sey varki. Bahsettiğn konular bazı ınsanların işlerine gelmiyor. Çok sevdıklerı ve en kolay yaptıkları şey vurun abalıya.
şu otv meselave bu gun aldıgım bir duyum çin mallarının ve ithalatının tekrar rahatlayacağı. Hani kanuni belli bir yerlere sırtını dayamış ya? engel olamıyor ama sırtı hukumet başkanında acaba boyle bir durumda kım olsa ne yapar.
yada bir vatandas yazdı yazıya ticaret ınan ve islamı katarya,bihaber kişiler bilmezlermi formda bir kullanıcının verdiği bilgide global firmasının akrabasının ist belediye başkanı oldugunu?
sanırım ınsanı ve dini duyguları karıştıran bazı şahsiyetler vardır ya demokrasi sınavı verenleri tanımadan yargılarlar.
veya o şahsiyetler evlerinde ekran başında rahat oturuken diyarbakırda burnumuzun dibinde patlayan bombalara yorum yaparlarya İŞTE KOLAY İŞ...
en kolayı ekrana yazmak,yargılamak,asmak idam etmek.. kolaysa gel turkıyenın her yerınde olanların içinde yaşa VARSA O YUREK
neysena sanırım motsıklet ısmız teknık ve makınalrı tartısmalıyız. form izleyicilerinden özürlerimizle bu yazı.
ekranda ve reelde guru duyacagım yazılarımın arkasındayım. bir zahmet bunu eleştiren varsa formu baştan okusun. sağlık sebeiyle bu aralar takip edemeyebilirim. bu sebeple cevaplar gecıkebılır.
yıllarca yabancılarla tıcaret yaptık ve onları zengın ettık ıslam dısındakıler yadırgamıyorum ama kendı memeleketımle ınsanımla tıcaret yapmaktan ve onların arasında olmaktan cok mutluyum. yabancıları zengın edecegımıze kendı sanayıcımıze ve ınsanımıza sahıp cıkmak ve onların tarafında olmaktanda kıvanc duyarım. OLSUNDA BENIM ULKEMDEN BENIM INSANIMDAN OLSUN
ayrıca bılet ısteyen arkadasların bır bolumune bu gun kargo edıldı. tekrar gorusmek uzre. hayırlı aksamlar diler saygılarımı sunarım.