Hyosung Gv250 için sissy bar?

Arkadaşlar şu anda moda olan bir sissy bar arıyorum, kalpli fln olanları var değişik şekillerdeama hiçbiyerde bulamadım, bilenler varsa linkleri paylaşabilirmi ve fiyatlar hakkındaki yorumlarını, saygılar...

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
masallah arkadasın yazdıgı siteye baktım da, bzm acilen zam yapmamız lazım fiyatlara :D

bizde montaj dahil 25 lira :D

ama tabi bizdekiler sade o ayrı konu

Fiyatlar pahalı dediğiniz gibi ama hoşuma giden bişey olursa neden vermiyorum o fiyatı.Sırf sissybar olsun diye vermem o kadar para arkaya oturan düşünsün :)

Arkadaşlar aranızda hiç göreniniz yok mu anlatmaya çalıştığım sissybar dan?

Kendin yapmayı denedin mi? normal bişey al. tabi internetten değil dükkandan alırkende değişiklik yapıp yapamayacağına bak benim fikrim....

hocam bu mevzuda en iyisi kendin yaptırman. istediğin şeklin çizimini yap, eline iş yakışır bi usta varsa tanıdıgın ona git (yoksa braz aramak zorunda kalırsın : ) ) anlat derdini, birlikte yapın, şahsen ben sissy barımı öyle yaptırmıştım, hazırları pek bnm istedgme benzemiodu, şimdi millet begensede begenmesede motorumun üstünde benm kendi çizdiğim ve üzernde el emeğim olan istedgm gbi bi sissy barım var ; )
kolay gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar