Hyosung GT250R

hayırlı olsun kazasız belasız gunlerde kullanman dılegıyle.cok sık bır motor...

Cok teşekkürler herkese!
Bu arada, USA ya ziyarete geldigimde büyük bir motor mağazasını gezdim, tabi adamlarda herşey var, yüzlerce motor var stokta. Epey miktarda da Hyosung var, hem 250R hem 650R modelleri. Teknik sorumluyla konuştum, "çok satıyoruz, senede en az 100 tane gidiyor" dedi, ve "hiç sorun çıkarmıyor bu motorlar" dedi. "Bu fiyata bunu imal edebilmeleri hayret birşey" dedi adam.

Bu laflara tabi bayıldım :)
-turgut

hayırlı olsun;
usa diyosa doğrudur ama burdaki yol koşulları oraya göre biraz daha ilkel. fakat aldığın motor gerçekten sağlam. türkiye koşullarında da sorun çıkarmas.
güle güle kullan...

hayırlı olsun allah kaza belavermesin amaarkadaşlar bende almayı düşünüyorum gt250 ama nasıl olur o motor bana bi 600 cc üzerinde oturuyormuşum gibi keyf verebilirmi 600 cc alacak paramda yok bunubda ikinci elini almayı düşünüyorum ve ankarada servisi ve bayisi varmı acaba?

ertesigun' Alıntı:
hayırlı olsun allah kaza belavermesin amaarkadaşlar bende almayı düşünüyorum gt250 ama nasıl olur o motor bana bi 600 cc üzerinde oturuyormuşum gibi keyf verebilirmi 600 cc alacak paramda yok bunubda ikinci elini almayı düşünüyorum ve ankarada servisi ve bayisi varmı acaba?

GT250R bana şahsen acaip keyif veriyor, hatta soranlara "hayatta en çok keyif aldığım 2. şey" diyorum :)

Sürüşü çok rahat, dengeli, atak, yani daha ne diim. Henüz hiç düşmedim!

Dün bi mobiletle kapıştık, adam gazladı ben yaklaşınca... "beeeeee" diye bir ses çıkıyo motorundan, ben gazı açtım, sanki hızlandırılmış bir filmde gibi dünya bulanıklaştı ve uçtum geçtim yanından!

-t

ertesigun' Alıntı:

Merhaba,
Ankara'da Çağ Motor Hyosung'un orta anadolu bölge bayisidir. Ayrıca servis hizmeti de vermektedir.
İletişim bilgileri: 0312 317 06 60
www.cagmotor.com.tr

Umarım dilediğiniz motora en kısa zamanda binersiniz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar