Hyosung 650 R mi Yoksa 97 Model Suzuki gsx-r 750 srad & Kawasaki zx7r mi

merhaba arkadaşlar formu uzun zamandır takip ediyorum ama daha yeni üye oldum..
motosiklet alacağim ama bu 3 motor için sizlere danışmak istedim..

sizce

Hyosung 650 r mi

97 model suzuki gsx-r 750 mi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...hazir-ankarada-temiz-srad-750-47863459/detay/

97 model kawasaki zx7 r mi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-zx-7-r-sahibinden-temiz-zx-7/detay/

suzuki full boyali sonuçta 97 model.. kazasızmış.. motor kısmı almanyadan gönderilmiş.. kazali bir 97 model srad in motoruymuş.. satın alınıp bu motora takılmış.. motorunda sorun olduğu için değiştirilmemiş bu motor daha saglikli olduğu için takılmış tam anlamadım orasını..

kawasaki de içi hiç açılmamış kazasız boyasız bir motor... bunda da korkum içi hiç açılmamış.. açılacaği tutar oda bize denk gelir.. bi motor parasida ona harcamak zorunda kalırız.. sans yok bizde :p

gönlüm suzuki den yana tipinden renginden olsa gerek :)
sizlerin düşüncelerinizi fikirlerinizi almak istiyorum..
ve fiyatları sizce nasıl uygun mu....

yardımlarınız için şimdiden tşk ederim...

eski tarz ss leri sevmem ama suzuki temiz duruyor..bakımlı iyi gibi..kawasaki nin eskileri uçan tabut onu sana sölııym..eskileri sevmememin sebebi çok yakmaları..

senin yerinde olsam eger o kawasaki zx7r gercekten hic kazasiz acilmamis ve boyasizsa gozum kapali alirim o motoru zx7r efsanedir .

suzuki görüntü açısından benimde hoşuma gidiyor...

kawasaki dediğim gibi içi açılmamış motor orjinal boyası.. korkum ya açılacaği tutarsa düşüncesi x)

kardes bu arada nick ine bakilirsa sanki `ben birine bakip cikicam` havasi var ?

her zaman kullandiğim nick i kabul etmedi cok uzun geldi.. bende bu nicki aldım :) şu motoru bi alayimda kalıcıyız inş.. :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:45 ----------

online üye sayisi az sanırım.. kimseden bi yorum gelmediğine göre..

bi tek ses yok işte.. bide ses olsa hiç düşünmeden direk alırım zaten.. suzukiyi istiyorum sesi çok hoşuma gidiyor çünkü... yoksa görüntüsü falan degil yani..

Hocam yanlış anlamayın ama bana o paraları bu tip eski motorlara gömmek mantıklı gelmiyor. Racing makine, kim bilir kimler tapa gaz yapmışlardır o motosikletle, kaç takla yemiştir belki. Bakın sadece tahmin yürütorum, motorların sahiplerini tanımam etmem yanlış anlaşılmasın ama bunlar genellikle o yaşlı racinglerin başına gelen şeylerdir. Açıkçası ben olsam, o parayı kesinlikle bu motosikletlere yatırmazdım. Gidin ve 2011 Hyosung alın, kesinlikle daha sorunsuz biner gidersiniz Hyosung'a. Bana kalsa Hyosung'u da almazdım ya, neyse :)

Tamamen şahsi fikirlerimdir, sizlere kolay gelsin.

arkadaşlar görüşleriniz için tşk ederim...
hyosung un 2. elini almak içime sinmiyor..
gönlüm suzukiden yana.. hiç olmazsa satmaya kalkarsam markasindan ötürü satabilirim..
yada sıfır 250 lilik hyosung da alabilirim..
içim suzukiyi al diyor.. mantığım 250 sıfır hyosung :silent:

bugun araba motorcusu bi abiyle konusuyordum.. ufak motor al dedi hyosungu falan gösterdim güzel dedi digerinin motoru cok büyük belki zabdedemezsin dedi.. zabdettim diyelim bu motor elimde kalır mı diye sordum.. suzuki yamaha honda falan kalmaz markasından ötürü satilir.. senin gibi manyağin biri çıkar alır dedi xD xD

eski model neticede elinde kalma olsalığı var bütçende çok yukarıda değil gibi hyosung al bin bütçeyi düzelt sat hyosungu daha yüksek model ss al hyosungun 2.el piyasası hiç fena değil makinelerden memnun olanlar çok satıcısıda alıcısıda mevcut illa 97 model alıcam dersen ona verdiğin parayı unut ona göre davran satmak isteyince satamazsan üzülmezsin herşeyinide satamıcak gibi ayarlarsın yani bütceni felan :)

sıfır 250 hyosung almaya karar verdim.. en iyisi o olacak.. hiç olmazsa teknik bi sıkıntısı olursa garantisi var :p
diğerinde arıza falan olur.. yapıtırana kadar kış gelir xP xD bütçe meselesi xD

bence japon malı olmayanın garantisine güvenme yetkili servisine nasıl sorunlar olsuğunda garantiye girdiğini sor!Hyosung benimde ilgimi çekmişti ama çin malları kullandığımdan biliyorum; parça kalitesi, işçilik ve kullanım ömrü rezalet!!!

Yahu tabii ki bu kıyaslamada; hyosung diyeceğim. bu belirrttiğin 4 silindirlileri alıp motordan soğumayı göze alıyorsan ; seçim senin tabii ki :bounce:

Hyosung 650 görmeyen binmeyten yorum yapıp karalamasın.

650 lik hyosung 250 likten cok daha iddaali bir model. şasesinden gücüne kadar, japonlardan aşağı kalır yanı yok.

bence japon malı olmayanın garantisine güvenme yetkili servisine nasıl sorunlar olsuğunda garantiye girdiğini sor!Hyosung benimde ilgimi çekmişti ama çin malları kullandığımdan biliyorum; parça kalitesi, işçilik ve kullanım ömrü rezalet!!!

hyosung çin malı değildir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar