SradCaN' Alıntı:
sino, hayatta olmayacak dıye bırsey yok !
Ha sen veya dıger arkadaslar ıkaz eder eywallah ona dıyecek lafım yok,ama sen gıdıpte ondan baslama etme . . .
Yasaklar her zaman cezbeder. . .
Ben ılk motor olarak GSXR750 de motor kullanmayı ogrendım , sız neden bahsedıyorsunus . . .
Debrıyajı kavramam 1 bucuk saatımı aldı ve sonra donusler ıcın ıkı haftamı verdım ve sonuctan gayet memnunum. . .
Arkadas R1 alır Hayabusa alır orasını bılemem ama ınsanoglunun yapamayacagı sey yoktur ben de dıkkat etmesı gerekenlerı soyledım, kımsenın lafıyla işe kalkmassa ona buna hava atma cabasında olmassa,R1 de kullanır daha otesınıde...
Ayrıca her ınsanın kendıne gore kabılıyetı ve dusuncesı var bırakın o karar versın buna. . .
Onun gene bır avantajı var , iki tekerleklı bır motor kullanma tecrubesı var , bende o da yok. . .
Bır yıldır motor kullanıyorum bır tane kazam var ondada 8/7 karsı taraf suclu,ben sadece kask takmadıgım ıcın 1 puan yedım. . .
Motoru ıkı uc kere yere dusurmuslugum vardır o da malum eskı makıne yenı jenerasyon hafıf makınelerden deıl o kadar da olacak hangı motorcuyum dıyen dusmemıstır. . ?
O yusden lutfen bu tarz yaklasımla gelen arkadasları Katıyetle olmas Şıddetle karsı cıkarıs gıbılerınden yaklasmayın,gonul işi bu engellenemez !
@Sradcan
Sen simdi bedava avukatmi oldun asugba arkadasin??? :silent:
Kardesim sen beni yanlis anlamaya durmadan devam ediyorsun !!!! Tabiki sürebilir kimse bir sey demez ama o zaman gelip buraya
HUSSARDAN R1'e yazmasin dimi...Kimseye sormasin dimi ???
Niye soruluyor....NEDEN anlamadim ben bunu...?????
Madem soruldu bizim düsüncemizi duyma nezaketininde olman lazim degilmi???
Ben sahsen öbür arkadaslar gibi sert karismadigim halde sen bana cok sert cikismayi kendine ödev edindin galiba...bunu anlamiyorum.belkide öbür forumda senin srad gsxr in kabak lastiginde cikan iplerin tehlikeli durum oldugunu sana yazdim diye galiba.....O yüzden bana kizdiysan sana bir sey söylemiyorum tamammi?

r: :silent:
Burada anlatilan konuyu siz anlamak istemiyorsunuz dostum..
Tabiki asugba arkadasim R1 alir ve rahat rahat sürer kimse ona
sürme
diyemez ....Ama burada endise edenler var..!!!
Tamam bende ölürsün ,ötenazi bileti gibi laflarida sevmiyorum ama herkese kendin gibi düsünmez yada düsünemez!!
Ben olsam kimseye gelip sormazdim alirdim R1 i sürerdim ....
@asugba kardesim,
Ben senin zevkini
en iyi anliyanlardanim..Yanlis anlama ama bari hemen R1 ile baslamasaydin bir 600 lük Racingde bu isi cok cok iyi görürdü!!
Tabiki sen istedigini sürebilirsin ama o zaman kimseye sorma daha iyi edersin !! Degilmi dostum???
Alsaydin R1'ini buraya yazi yazsaydin yeni aldim R1 i diye kimseye daha önceden Hussar sürdügünü yazmasaydin !!Bence bu daha iyi olurdu!!
Kimsede sana niye hussardan sonra R1 aldin demezdi!
Neyse kapatayim burada yinede R1 alirsan kazasiz ,belasiz, zevkli sürüsler dilerim sana! :queen: