Husqvarna Svartpilen 250 alınır mı?

Motosikleti
Cb125f
Cafe racer düşünüyorsan royal enfield bak derim
Konudan bağımsız olacak konuyu açan arkadaştan özür diliyorum fakat bahsi açılmışken sormak istiyorum. Bu royal enfield'in motorları benden beni alıyor fakat marka olarak nasıl dersin? Yürürlülük konusunda soruyorum, yarı yolda bırakır mı beni sanayide ustalarla uğraştırır mı ne dersin hocam senin bir bilgin var mı bu konuda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. el olarak dünyanın en F/P motosikleti olabilir bu arada. Hayvan gibi frenleri var, amortisörler 10 numara, lastikler cacık, her yer abs dolu, kaydırmalı debriyaj, ledler medler. 2023 model 3000 kmde 150bin liraya aldım :D
İkinci eli dediğiniz gibi çok uygun hocam fakat neden bu kadar yüksek bir oynama oluyor? Totoyu seleye oturttuğun çok yüksek meblağlarda değer kaybına uğruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 3-3,5 yıldır kullanıyorum, bir problem yaşamadım, aksine sürüş karakterini oldukça seviyorum. İstanbul'dayım, rutin bakımlar harici servise yolum düşmedi. Supermoto servisinden pek memnun değilim, sadece orada rodaj bakımı yaptırmıştim. Sonraki senelik bakımlarını Kartal'daki yetkili serviste yaptırdım. Ben markadan memnunum ama CC yükseltmek için satmayı düşünüyorum. Memnun olduğum için büyük ihtimalle 801 modelini alacağım.
Akü hakkında güzel değil, aldığınız gibi değiştirin diyorlar gerçekten öyle mi?

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250

2023 modelleri için bu bahsettiğinizi ben de duydum. Bende 2022 model var bir sorun yaşamadım. Akü ve tesisat konusunda 2023 model ile bir fark var mıdır emin degilim ama ben akümü hala değiştirmedim, fabrika çıkışı üzerinde gelen akü neyse o var ve şu an tek marşda zorlanmadan çalışıyor. Öyle çok fazla motora binen birisi de değilim ama hiç binmesem bile 1-1,5 haftada bir, 10 dakika kadar rolantide park ettiğim yerde çalıştırıyorum, belki onun da etkisi vardır bir problem yaşamamamda...

Motosikleti
Ns200 15"
Akü olayını söylemeyi unuttum, bütün Hint model Ktm ve Husqvarna modelleri aküleri tırt çıkabiliyordu. Ülkeye girdiğinden itibaren 6 ay geçmediyse garantiden akülerini değişim sağlatıyordum.

Garantiden'de aynı marka aküyü değil BS marka akü takıyorduk.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Her motor alınır ya da hiçbir motor alınmayabilir. Konuya nereden baktığınız, beklentinizin ne olduğuyla ilgili bu. Svartpilen bence de 250 cc sınıfında alınabilecek, güzel motorlardan biri.

Motosikleti
Cb125f
Her motor alınır ya da hiçbir motor alınmayabilir. Konuya nereden baktığınız, beklentinizin ne olduğuyla ilgili bu. Svartpilen bence de 250 cc sınıfında alınabilecek, güzel motorlardan biri.
Ben ilerde mümkünse benim cb125f'i Svartpilen 401'e yükseltmek istiyorum abi, ondan dolayı biraz sorup soruşturuyorum. Dediğiniz de doğru ama, benim tek beklentim beni yolda bırakmasın uçup kaçması vs çok önemli değil. 50cc scooter ile başlamıştım mübarek saatli bomba gibi her ay beni sanayiye sokuyordu yolda bırakıyordu, travma oldu bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar