- Motosikleti
- Cb125f
Konudan bağımsız olacak konuyu açan arkadaştan özür diliyorum fakat bahsi açılmışken sormak istiyorum. Bu royal enfield'in motorları benden beni alıyor fakat marka olarak nasıl dersin? Yürürlülük konusunda soruyorum, yarı yolda bırakır mı beni sanayide ustalarla uğraştırır mı ne dersin hocam senin bir bilgin var mı bu konuda.Cafe racer düşünüyorsan royal enfield bak derim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İkinci eli dediğiniz gibi çok uygun hocam fakat neden bu kadar yüksek bir oynama oluyor? Totoyu seleye oturttuğun çok yüksek meblağlarda değer kaybına uğruyor.2. el olarak dünyanın en F/P motosikleti olabilir bu arada. Hayvan gibi frenleri var, amortisörler 10 numara, lastikler cacık, her yer abs dolu, kaydırmalı debriyaj, ledler medler. 2023 model 3000 kmde 150bin liraya aldım![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Akü hakkında güzel değil, aldığınız gibi değiştirin diyorlar gerçekten öyle mi?Yaklaşık 3-3,5 yıldır kullanıyorum, bir problem yaşamadım, aksine sürüş karakterini oldukça seviyorum. İstanbul'dayım, rutin bakımlar harici servise yolum düşmedi. Supermoto servisinden pek memnun değilim, sadece orada rodaj bakımı yaptırmıştim. Sonraki senelik bakımlarını Kartal'daki yetkili serviste yaptırdım. Ben markadan memnunum ama CC yükseltmek için satmayı düşünüyorum. Memnun olduğum için büyük ihtimalle 801 modelini alacağım.