Hoşgeldin Bahar Gezisi

Herkese merhaba,
Uzun süredir motora binmiyordum.
Forumdan da uzaklaşmıştım.
Umarım herkes iyidir.
Özlemişim buraları ve motorla böyle bir gezi yapmayı.
Bugün etraf ilçe ve köyleri gezdim.
İşte fotoğraflar:

Bu yolu seviyorum

Makro fotoğraf olmadan olmaz. Zaten bahar gezisi.

Yol tam enduro. Artık çamura girmiyorum, çok taşlı yollara girmiyorum :thumleft:

Yukarıdaki fotoğrafın arka tarafında gözüken ağacın altındaki çiçekler(nedense aklıma zincirleme isim tamlaması geldi :p )

Her tarafta çiçek her tarafta arı

Değişik geldi bu görüntü ,çektim.

Bu ağaç ayva ağacı mı acaba, eğer ayva ağacı ise bunun çiçeğine koçak deniliyordu sanırım. çocukken ayva ağacının çiçeklerini yerdik.

Buradan bir dere geçiyor. Böyle köprülerde durup fotoğraf çekmeyi ve etrafı izlemeyi seviyorum. Burada bayağı bi eğlendim.

detaylar önemli

İşte buradaki demirlerin üstü yukarıdaki fotoğraf.

Bu makine çok kahrımı çekti. artık otomatik netlemesi çalışmıyor. manuel netleme ile devam.
Nereyi çektiği bi alt fotoğrafta

Öylesine poz verdim ama karşı tarafta çöpler varmış , ne olacak bu çöplerin hali gibi bir kompozisyon olmuş.

Bunlar da çok dikkatimi çekti. Sanki böyle insanın vücudundaki kalp gibi. Atar damarlar ve toplar damarlarlarla kaplten bir görünüm gibi.
Ya da buna benzer şeyler . Öyle işte :wiinkk:

Sanki bize gülüyor ve bize de bakınız der gibiydi bu çiçekler.

Burası çok dikkatimi çekti geçerken, hemen durdum ve geri dönüp fotoğrafladım.

Bu arada bu arı kırmızı polen toplamış sanırım. Rengi de bayağı kırmızıydı. ilk defa bu renk bir arı gördüm.
Zehirli bir böceğin elinden en tatlı bir bal bize yediriliyor aslında dikkat edildiğinde.

Ağacın suya yansımasını ters döndürdüm.

Yine yeşillendirildi fındık dalları.

Eski çalıştığım yere gidiyorum. Az kaldı. Bir kaça arkadaşla dışarda görüşüp etraf köylerden geri döneceğim

Burası arkadaşın küçük bir fındıklığı, muhabbet ediyoruz.

Papatya çekmesem olmazdı

Makrosu da olmadan olmaz.(aslında bunlar makro değil, yakın çekim sadece)

Fındık bilindiği üzere buraların br çoğunun geçim kaynağı.

Artık dönme vakti. Dönerken Sarıyer'e uğradım :queen:

Bi sonraki gezide görüşmek üzere ,sağlıcakla kalın.

Vay benim Yusuf Hocam,uzun bir aradan sonra seni görmek çok güzel,demek motorla gezmelere başladın,bizim buralar bir türlü ısınması gitti,soğukta olsa yinede geziyorum,demek taşlı çamurlu yollara gitmiyorsun,Hamza duymasın :),ben de bu gün motora sis farlarını montaj çalışması yapacağım, ESKİŞEHİR de bir arkadaşın var,beni unutma,yolun açık olsun,fotoğraflara gelince senden öğreneceğim çok şey var daha, Allah'a emanet ol Yusuf Hocam

Çok güzel fotoğraflar. Yer tam olarak neresi?

Teşekkürler, Sakarya Hendek ve köyleri

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

Vay benim Yusuf Hocam,uzun bir aradan sonra seni görmek çok güzel,demek motorla gezmelere başladın,bizim buralar bir türlü ısınması gitti,soğukta olsa yinede geziyorum,demek taşlı çamurlu yollara gitmiyorsun,Hamza duymasın :),ben de bu gün motora sis farlarını montaj çalışması yapacağım, ESKİŞEHİR de bir arkadaşın var,beni unutma,yolun açık olsun,fotoğraflara gelince senden öğreneceğim çok şey var daha, Allah'a emanet ol Yusuf Hocam

Evet gezmelere başladım. Daha doğrusu fotoğraf çekmeye tekrar başladım .
Sen sıcak soğuk demeden gezersin hocam :)
Hamza abi biliyo zaten , dalga geçip duruyor :)
Sis farı yakışır hocam da sende yok muydu zaten.
Eskişehir'e yaza doğru artık, senle gezi yapmayı çok istiyorum da işte hafta sonu hep kursum var. Ama bundan sonra haftaiçine alındı. bu sefer de yasaklar başladı tekrardan,sağlık olsun.

Teşekkürler, Sakarya Hendek ve köyleri

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

Evet gezmelere başladım. Daha doğrusu fotoğraf çekmeye tekrar başladım .
Sen sıcak soğuk demeden gezersin hocam :)
Hamza abi biliyo zaten , dalga geçip duruyor :)
Sis farı yakışır hocam da sende yok muydu zaten.
Eskişehir'e yaza doğru artık, senle gezi yapmayı çok istiyorum da işte hafta sonu hep kursum var. Ama bundan sonra haftaiçine alındı. bu sefer de yasaklar başladı tekrardan,sağlık olsun.

Hayırlısı olsun Yusuf Hocam, inşallah yine gezeriz,seninle güzel gezilerimiz oldu, güzel anılarımız oldu seninle,en kısa süre içinde tekrar görüşmek üzere, Allah'a emanet olun

VIA

Resimlere bayıldım, motosikletinkiler hariç :))) kle500 mü klr650 mi anlayamadım. Bu arada geçmişten aşina motorcu dostların paylaşımlarını görmek ve iyi olduklarını bilmek güzel. Emeğinize sağlık Allah kaza bela vermesin.

Son düzenleme:
Resimlere bayıldım, motosikletinkiler hariç :))) kle500 mü klr650 mi anlayamadım. Bu arada geçmişten aşina motorcu dostların paylaşımlarını görmek ve iyi olduklarını bilmek güzel. Emeğinize sağlık Allah kaza bela vermesin.

Eyvallah. Eskilerden kim kaldi Sağolasın. Sen de iyisindir umarim. Onceden bayagi gezer paylasirdin sen de. Simdi nasil durumlar.bu arada Kle 500 makine.

VIA

Teşekkür ederim bende iyiyim. Biraz vakit sıkıntım var. Eskisi kadar olmasada yine fırsat buldukça ufaktan geziyorum.
Hazır sen konu açmışken paylaşayım müsadenle :))

Son düzenleme:
Gezilerin hepsi güzel, onu geçelim de, Kle 500 ile aranız nasıl? Hala aklımda meret, o da ben de yaşlanıyoruz ama hala aramızda platonik bir aşk var.

VIA motorun hakkını vermişsin :cat:
Mustafa Özen ,güzel yorumunuz için teşekkürler.
Metehan07 ,kle 500 ile aram iyi, çok şükür bi sıkıntı olmadı, ufak tefek şeyler hariç

Yusuf hoca tekrar sahnede , kısa net anlatımlar ve gözü gönlü dinlendiren resimler.., vesselam..

Mersin İl Temsilcisi
Yine güzel bir gezi .
Bir vakit yine ortadan kaybolduğunuzda, özelden mesaj atmıştım. Cevap vermeyince ısrarcı olmadım.
Gezi güzel ama, eski karadeniz gezileri gibi tat vermedi bana..

Teşekkür ederim bende iyiyim. Biraz vakit sıkıntım var. Eskisi kadar olmasada yine fırsat buldukça ufaktan geziyorum.
Hazır sen konu açmışken paylaşayım müsadenle :))
[url]https://i.hizliresim.com/mlQuk9.jpg[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/j7ROtt.jpg[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/tXGxar.jpg[/url]

[url]https://i.hizliresim.com/9befpg.jpg[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/W2wz3N.jpg[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/tEttiV.jpg[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/Z7SdX2.jpg[/url]

Hocam motorunuz baya temiz ve kurcalanmamış gibi gözüküyor. Bunların kurcalanmamışını düzgün saklanmış olanını bulmak imkansıza yakın.
Benim gözümde günümüzde soyu tükenen nadide bir parça. 660R Modelini çok seviyorum. Yıllar önce 30 bin km filan kullandım. İş yerim battığı için çok üzülerek satmak zorunda kaldım. Benimkisi de sizinki kadar temizdi. Yıllar önce satmamış olsam şu an hala biniyor olurdum. Benim gönlümde yeri ayrı. Daha sonraları almayı düşündüğümde sattığım motor temizliğinde olanına asla denk gelemedim. Eminim memnunsunuzdur ve satmayı da düşünmüyorsunuzdur. Allah dara düşürmesin satmayın elinizde tutun derim. :)

Yusuf hoca tekrar sahnede , kısa net anlatımlar ve gözü gönlü dinlendiren resimler.., vesselam..

Sagolun hocam. Pandemi azalinca ve yasaklar kalkinca izmite bi gezi yapsam gorusme sansimiz olur mu hocam .sizinle tanismak isterim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Yine güzel bir gezi .
Bir vakit yine ortadan kaybolduğunuzda, özelden mesaj atmıştım. Cevap vermeyince ısrarcı olmadım.
Gezi güzel ama, eski karadeniz gezileri gibi tat vermedi bana..

Kusura bakmayin. Mesajinizi görmedim. Uzun suredir foruma girmiyordum .
Karadeniz de gezileri de gercekten bir baskaydi. Orda benim de gezi fotograf ve motor aşkım hat safadaydi. Simdi cok azaldı malesef. Canlandırmaya calisiyorum

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Meehaba, güzel gezi ve paylaşım olmuş, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar