Hoşgeldin 2024

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
herkese bol ateşli ve hararetli bir sene diliyorum, aksiyonunuz bol olsun, adrenalin seviyeniz zirvelerde olsun, tek tekerli güzel bir sene olması dileğiyle...

dün yakıt test ettim, 100 km de 9,3 litre yakıyor. bu kadar yaktığını görünce bir an depresyona girdim ama sonra egzoz sesini duyunca dünyalar benim oldu. aşırı seviyorum ben bu sesi fakat kedi korktu kaçtı sesten dolayı. videoyu izlerken fark ettim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
herkese bol ateşli ve hararetli bir sene diliyorum, aksiyonunuz bol olsun, adrenalin seviyeniz zirvelerde olsun, tek tekerli güzel bir sene olması dileğiyle...

dün yakıt test ettim, 100 km de 9,3 litre yakıyor. bu kadar yaktığını görünce bir an depresyona girdim ama sonra egzoz sesini duyunca dünyalar benim oldu. aşırı seviyorum ben bu sesi fakat kedi korktu kaçtı sesten dolayı. videoyu izlerken fark ettim.
https://www.youtube.com/watch?v=XAoS-PTijXY

9,3 ne yahu? Sana benzin istasyonu sahibi bir kayınpeder lazım.

F54

BU nasıl bir yakıt değeri sanırsın v6 blok var üzerinde sen kıçı kırık gsr 600 sün ne bu tiripler
eski nesil 1000 cc ler bile böyle yakmıyor misal cbr 1000 sıkıştırsan taş çatlasın 10 yakıyor 240+ km/h
afrikayı kıstırıyorsun 180+ hızlarda 8 lt bile yakmıyor şehir içi en kral 6 yakıyor iyiki gsr em yok

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
BU nasıl bir yakıt değeri sanırsın v6 blok var üzerinde sen kıçı kırık gsr 600 sün ne bu tiripler
eski nesil 1000 cc ler bile böyle yakmıyor misal cbr 1000 sıkıştırsan taş çatlasın 10 yakıyor 240+ km/h
afrikayı kıstırıyorsun 180+ hızlarda 8 lt bile yakmıyor şehir içi en kral 6 yakıyor iyiki gsr em yok

istanbul trafiğinde az bile yakıyor aslında, 100 km yolu dur kalk yaparak ilerlediğini düşün... bu 9,3 litrenin en az 2 litresi trafikte beklerken ve dur kalk yaparken gitmiştir. yarım litresi de işte ben durduk yere gaz vermekten dolayı gitmiştir.

apache kullanırken durduk yere gaz vermiyorum mesela, hiç te güzel değil sesi, zaten tek silindir cırtlak bir sesi var. gerçi apache de motor sesi egzoz sesinden daha çok çıkıyor. ilginç bir makine... onun da motor sesi hoşuma gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar